Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Krzyśki są takie fajne

Polecane posty

Gość gość

Miły, sympatyczny, kulturalny, zadbany, dyskretny, otwarty, ciekawy, zmysłowy, wrażliwy, odpowiedzialny, to wiadomo ...Krzysiek ...paciemu inne imiona nie zostały tak hojnie obdarzone ?

Gość dr nałuk
dobre geny :D

Gość Bożeena
Przecież imię nic nie mówi o człowieku ,ludzie nie wierzcie w takie bajki !! Ważne co człowiek ma w głowie i sercu ,jaki ma znak zodiaku oraz ascendent ! reszta to popierdułki dla naiwnych.:)

Gość Ju_
Krzyśki są bardzo fajne, ale tu na kafe raczej Piotrków kochają...

Gość jakikolwiek johanna
Ja mam krzyśka w domu i wcale nie jest taki fajny. Owszem nieraz miły itd ale ma też swoje humory. czy jego wina czy moja i tak zawsze spada na mnie.

Gość gość if
znałam fajnego,owszem,ale bardzo tzw "trudny" charakter a 2 trudne charaktery razem to o jeden za dużo.

Gość gość
Ja znam Krzyśków i owszem, są ciekawi, błyskotliwi, potrafią się "pokazać", ale to wg mnie są pozory pod publikę. Ogólnie wydają się jakby zbyt egocentryczni i narcystyczni. Ale nie wiem czy to nie jest po prostu cecha wielu chłopów ;) Przyznam, że żadnemu z nich bym nie zaufała.

Gość gość
ooo to to to,,,egocentryk i narcyz w jednym w obrazek go i podziwiać,i jeszcze światełkami choinkowymi podświetlić :D