Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO ROBIC 5 DZIECI

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy związałybyście się z facetem co ma 5 dzieci. On ma niecałe 40 lat i chciał porzucić rodzinę i związać się ze mną.Twierdzi ze utrzymałby mnie i moje dziecko. Ma swoja firmę.. Tylko ja mu nie ufam po tym jak ukrył przede mną ze ma 5 dzieci tzn. przez rok utrzymywał mnie w przekonaniu z ma 4, a potem powiedział ze 5. Od tamtej pory mu nie ufam..

Gość gość
No pewnie, zwiąż się z nim a on będzie jeszcze gorsze rzeczy przed Tobą ukrywał...potem co najwyżej możesz mieć żal do samej siebie :)

Gość alimenty jak z tym
Jak on wyrobi NA ALIMENTY plus utrznaie ciebie i twojego dziecka?

Gość gość
Moźe on już ma dorosłe dzieci, które na siebie zarabiają i nie musi płacić alimentów na niektóre z nich ?

Gość gość
z kasa to może i dałby rade bo jest mega zaradny.. gorzej tylko z tym ze ja mu nie wierze... czemu zdecydował się na tyle dzieci skoro było mu zle w związku i jej nie kochał, jaka mam pewność ze nie zrobi tego mi. Twierdzi ze mnie kocha itd. ale życie przynosi problemy i czasem nawet największa miłość wygasa..

Gość gość
Nie dzieci ma w wieku: 3,8,10,13,17

Gość gość
Zrobić sobie z nim kolejną piątkę dzieci bo jak widać to mu dobrze wychodzi. :O

Gość gość
A ja mysle, ze on nie ukrywał tego tylko on sam nie wie ile ma dzieci :)

Gość gość
NIe wierm czy to prowokacja ze str.autorki tego tematua,le jezeli nei to dziewczyno,gdzie Ty sie pchasz. Juz na starcie Ty i Twoje przyszłe dziecko jest stracone,bo bedziecie sie musolieli dzelic majatkiem z 5 giem jego dzieci.

Gość gość
dziwie się że się nad tym zastanawiasz ale może on gustuje w takich tępych idiotkach

Gość gość
oj tam oj tam chłopina się pomylil, może slaby jest w liczeniu :)

A jak Ci jest z myślą, że miałabyś uczestniczyć w pozbawieniu 5 dzieci ojca? Nic tam w sercu nie uwiera???

Gość gość
A tę 5-ke dzieci to ma z jedną czy z piecioma? To wazne

Gość gość
Pytałam się autorko o alimenty jak na nie wyrobi , po co za nia odpowiadasz pisząc o dorosłych dzieciach ,jeśli nie są dorosłe? Nie rob z siebie wszystkowiedzącego bo chrzanic głupoty pomarańczko

Gość gość
To nie prowokacja..niestety ta historia jest prawdziwa.. Zakochałam się w niewłaściwym facecie - rozstawaliśmy się i wracaliśmy do siebie. On wynajął mieszkanie w moim mieście żebyśmy mieli się gdzie spotykać.. ale nigdy się do niego nie przeprowadził tłumacząc ze nie ze mieszkać sam bo ja się ze swojego domu nie wyprowadziłam. Chciał żebym porzuciła swój związek dla niego.. ze wszystko mi zapewni itd. Czemu w takim razie okłamał mnie z tymi dziećmi - przecież to podstawa wszystkiego... dzieci sa nawazniejsze.

Gość gość
wyobrażasz sobie np. wakacje z jego dziećmi? To że na święta będziesz miała 5 osób więcej albo że facet pojedzie na święta do nich?

Gość gość
Tak te wyrzuty sumienia względem jego rodziny tez mam.. i to mnie zabijało. chociaż on uważać ze ten związek jest skończony i tylko mieszkają ze sobą, ze nic go już z nią nie łączy. Ale jednak dzieci to dzieci i jeszcze to małe trzyletnie dzieciąteczko.

Nie miej złudzeń- facet który ma z kobietą 5 dzieci- coś do niej czuje. Coś, co sprawi że zawsze będzie do niej wracał, choćby pod pretekstem że dziecko cośtam...

Dobrze, że o tym myślisz, zauroczenie się skończy, a potem trzeba żyć dalej. A nie będzie Ci łatwo z takim wielkim balastem. No a sam facet, czy można zaufać komuś, kto porzuca 5 dzieci?? Na czym tu cokolwiek budować, toż to same zgliszcza...

Gość gość
wiecznie będzie do nich jeździł, bo to odwiedziny, zawieźć do lekarza, pojechać na akademię do szkoły, na wywiadówkę itd

Gość gość
AgaWus - dokładnie tak samo myślę. Porzucenie 5 dzieci jest bardzo nieodpowiedzialne nawet w imię największej miłości. I w sumie życie cały czas dla dwóch rodzin. ciężko byłoby mi gdyby na święta musiał jechać itd.

Gość gość
Nic nie pozostaje tylko pożegnać się z miłością i spojrzeć realnie na sprawy..

Jeśli chciałaś usłyszeć nie rób tego - to właśnie to mówię :)

Gość gość
Facet jest nieodpowiedzialny, rozbija rodzinę, chyba mu odbiło, albo to kryzys wieku średniego? Ja bym się nie pchała w takie coś, Ciebie też może zostawić i znajdzie sobie nową, być może młodszą. Zrobi tak raz, to drugi przyjdzie mu łatwiej. Poza tym facet z dzieckiem to zawsze są problemy, jest ta druga rodzina, świadomość, że do końca będą związani z byłą żoną... dla mnie to byłoby zbyt wiele, poza tym wyrzuty sumienia nie dałyby mi cieszyć się w pełni tym związkiem.

Gość gość
dzięki AgaWus - masz rację.. uczucia wygasną, przycichną. Zaproponowałam mu przyjaźń. Z resztą myślę ze szybko znajdzie sobie kogoś żeby się pocieszyć..

Gość gość
Z tego co wiem to nie byłam pierwszą dziewczyna z która ja zdradził..

Życzę Ci porządnego faceta (są tacy!) i żeby Ci się życie dobrze ułożyło ;) Też kiedyś wyrzuciłam pewnego - jak się okazało ojca rodziny - z głowy i serca. Los nagrodził mnie dobrym mężem.

Gość gość
AgaWus - dziekuje za wsparcie. mysle ze rozbicie rodziny z 5 dzieci jest dla mnie za trudne. Gdyby mial juz te sprawy poukladane co ci innego - a tak- ja bede winna wszytskiemu. W ogole to by bylo dla mnie zbyt trudne. Mam nadzieje ze dobra decyzje podejmuje - taka aby nikt nie cierpial - no moze poza mną... mam nadzieje tez ze uczucia z czasem przygasna.

Gość gość
bylismy ze soba 1 rok i 3 miesiaceczas pieknej milosci i namietnosci. nie wiem jak dalej moze zycie sie ulozy ale na ten moment czuje ze podjelam sluszna decyzje..