Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem dziwna ?

Polecane posty

Gość gość

1. Lubię czytać. 2. Chodze do teatru bo lubie 3. Na wakacjach zawsze sprawdzam żeby było co zwiedzać. Nie lubie lezec na plaży. 4. Nie oglądam seriali. Lubie stare filmy. 5. Słucham starego rocka i szczerze nawet nie wiem co teraz jest modne w muzyce 6. Ubieram sie tak jak mi się podoba. Ostatnią gazetę o modzie kupilam chyba kilka lat temu. Dbam o siebie żeby nie bylo. Moje koleżanki z pracy mówią że jestem dziwna Moj chłopak mówi że po prostu jestem inteligentna . Co sądzicie ?

Nie wiem dlaczego dany gust miałby świadczyć o inteligencji. Jesteś po prostu humanistką, faktycznie trochę to ousiderskie w tych czasach, ale nic na siłę

Gość gggggguuuuulll
I z wyksztalcenia pewnie ksiegowa??

Gość gość
Karzdy lubi co innego i nie ma w tobie nic dziwnego :) ja fascynuje się rzeczami paranormalnymi, nie znosze zwierząt,wszędzie jezdze rowerem chodź większość wybiera autobusy bądź auto (mam auto) nigdy w życiu nie byłam u fryzjera tylko sama się obcinam ,pije tylko w zielonych kubkach ... I jeśli ty jesteś dziwna to ja tym bardziej

Gość gość
Dziwna znaczy nienormalna czyli nieprzecietna i nie idąca za wszystkimi .Mająca swoj gust klase

Gość gość
a co do tego ma księgowa ?...