Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana12367

TO NIEMOŻLIWE

Polecane posty

Gość Załamana12367

Jestem zalamana. Było tak. Poszłam do chłopaka na noc. Wyciągnął wino i zaczelismy pic. Nawet się nie obejrzeliśmy a tu pusta butelka. Zaczęliśmy się całować no i wyladowalismy w łóżku bez zabezpieczeń. Parę dni później zle się zaczęłam czuc. Znalazłam w szafce test ciazowy i tak jakoś sprawdzilam. A tu wynik pozytywny. Nie chce tej ciąży. Mam 19 lat, nie czas teraz na dziecko. Chlopak wie, powiedział że zaopiekuje się mną, ale ja jestem przerażona. Jak na tibrodzie powiedzą ? Boję się tej ciąży czy wogule sobie poradzę, a co z nimi chłopakiem? Poradzcie :(

Gość PANTERA w kropki
Parę dni po stosunku wyszedł Ci test pozytywny? Albo ściemniasz, albo w ciążę to zaszłaś dużo wcześniej :P

Gość gość
pare dni pozniej to twoja zygota miala najwyzej kilkanaie komorek byla nawet nie w polowie drogi do macicy jak chcesz prowokowac to sie doksztalc chociaz :D

Gość Załamana12367
Rany nie wiem ile to było dni ale wiadomo że nie 2. Kilkanascie. Sorki za źle sformulowanie

Gość gość
masz dwa wyjscia, urodzic albo usunąć, to Twoja decyzja

Gość gość
Był seks to jest dziecko ? Chyba jesteś na tyle dużą dziewczynką, że zdajesz sobie z tego sprawę..

Gość la maciorra
Wiesz jak dzieci powstają..?