Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amelia2013

Co oznacza dla was bycie razem współcześnie?

Polecane posty

Gość gość
kopulacja + placenie razem rachunkow 🖐️

Gość gość
Robienie wszyskiego razem,zwyklych czynnosci,pokochanie rutyny jaka sami stworzymi, komfort gdy milczymy, tesknota,swiadomosc ze skoczymy za kims w ogien,...

Gość gość
Fakt, chodzenie razem do WC tez to kocham z moim TŻ

Pytam , bo mam temat wypracowania. Nie wiem za bardzo jak zacząć .... :( może jakies pomysly ?

Gość gość
no tak serio to trudno powiedziec, mi sie wydaje ze w dzisiejszych czasach ludzie są z kims, by zabic nude, samotnosc... Ja tak to odbieram widząc moje kolezanki w związkach, gdy nie maja faceta stają sie agresywne, czepiają o byle co, nie wiedza co ze soba zrobic. A reszcie facet w ogole na stale nie jest ptorzebny, bo mają ciekawsze rzeczy w zyciu. Na pewno milosc w XXI wieku, XXw czy XIX wyglada zupelnie inaczej, wspolcznie romantyzm odchodzi w zapomnienie, ludzie sie o siebie nie starają, kazdy chce miec wszystko na juz, gotowe

Temat jest taki ogólny nie ma że z jakiegoś przedmiotu. Praca na konkurs. I chce ją napisać jakoś fajnie.

Gość babelu
oznacza to że ja siedzę w najlepszym miejscu w pierwszym rzędzie na widowni złożonej z kobiet i podziwiam teatr życia mego ukochanego i jeszcze jako jedyna mam przepustkę za kulisy

Chcesz ją napisać jakoś fajnie, czyli wykorzystać czyiś pomysł, bo sama go nie masz? Pamiętaj, że masz napisać, co to oznacza dla Ciebie, chodzi o Twoje myśli, a nie kogoś innego.

Wiesz ogólnie wiem co napisać , mam jakieś myśli. Tylko tego musi być 3 strony i boję się ze mi braknie ..Ogólnie chciałabym poznać opinię innych i zapewne też mi się przyda do argumentacji