Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słabość do kuzyna od lat

Polecane posty

Gość gość

Nie odzywaliśmy się do siebie od lat. Ot tak, nie, że się pokłóciliśmy. Ja byłam w nim zauroczona i widziałam, że też często się na mnie gapił, jak byłam u nich (jest z innego miasta). Czuło się... chemię. Nie wiem dlaczego. On nie jest zbytnio przystojny nawet, ot, zwykły chłopak. Starszy ode mnie o 3 lata. Nie potrafłiam o nim gadać nawet z rodziną, jak słyszałam jego imię to się.. czerwieniłam. Kiedy miałam 19 lat, napisałam do niego na gg. Strasznie miło się gadało. Miałam jechać do jego miasta coś załatwić, i od razu zaproponował, że podwiezie mnie, gdzie będę chciała (a on już mieszka osobno, ze swoją dziewczyną). Dziwnie się zachowywaliśmy i rozmawiało się dziwnie, po tylu latach.. ale zauroczenie pozostało. Namacalne. Miałam ochotę się do niego po prostu przytulić. Cholerną. Nic z tym nie zrobię. To mój kuzyn pierwszego stopnia, jego ojciec jest bratem mojej matki. Dziwi mnie tylko to, że utrzymuje się to tyle lat. Miałam facetów, ale zawsze gdzieś w środku myślałam o nim.

Gość gość
co sie naturze pomyliło bo zwykle nie czuje sie pociagu do rodziny - zabezpieczenie przed zla mieszanka genów

Gość gość
A ja właśnie słyszałam, że dziecko po osobnikach blisko spokrewnionych może wyjść albo ze złymi genami, chorobami, albo z bardzo dobrymi.

Gość gość
a to tej teorii nie slyszalam....

Gość zboczeniec 23 lata
Przyznam szczerzę, że też bym chętnie puknął jedną z moich kuzynek gdyby nią nie była oczywiście.:classic_cool:

Gość gość
Bo jest ładna? Ja mam przystojniejszych kuzynów, ale tutaj nie o to chodzi. Po prostu o to coś co wisi między nami... masakra. Teraz mam 21 lat i dalej mi nie przeszło.

Gość gość
jedź do niego i mu powiedz

Gość gość
po co? i tak nie moglibyśmy być razem..

Gość gość
mi też kiedys podobał sie kuzyn jak miałam 17 lat, ale cale szczęscie mi przeszlo

Gość gość
mi też kiedys podobał sie kuzyn jak miałam 17 lat, ale cale szczęscie mi przeszlo co się stało,że Ci przeszło??

Gość gość
zostaw to, nie myśl o nim i olej to