Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szybko SCHUDNĄĆ

Polecane posty

Gość gość

pytanie dość prowokacyjne, ale chodzi mi o to, aby przez weekend odtruć się trochę, bo jestem bardzo ale to bardzo opuchnięta, mam opuchnięta trwarz, nadgrastki, kostki u stóp i w ogóel czuję się strasznie napompowana jak balon. chcę ten weekend pzreznaczyć na maksymalnie dużo zabiegów, żeby się lepiej poczuć i żeby już mnie nie kusiło do złego. moze napiszę swój plan rano -herbata na przeczyszczenie -lewatywa -woda z cytryną-cały dzień -cały dzień ziółka wieczór -1,5h stepper -0,5 rozciąganie -prysznic -krem na cel. co jeszcze mogę zrobić, zeby maksymalnie pozbyć się wody i opuchlizny, oczywiście nic nie jem przez te dni tylko woda i zioła

najlepszą metodą na wydalenie wody jest spożywanie jej w dużych ilościach. pij po 5-7 litrów dziennie to zobaczysz jak zejdzie

Gość gość
można ruszyć dupsko sprzed komputera

Gość gość
dieta oczyszczająca kaszą jaglana, też byłam napuchnięta, i przez 10 dn jedzenia samej kaszy i picia wody trochę zeszło . Poczytaj o tym jeszcze masaże na opuchlizne, Azjatycki cukier sporo o tym pisze poszukaj

Gość gość
jajo kurze - 355 kal w tym bialko -71 kal zoltko - 284 smacznego zoltka na diecie !!!!!!!!!!!

Gość gość
Ziółka idiotko:o

Gość gość
z tą wodą to wiem, a o kszy poczytam, chociaż jestem bardziej przekonana do picia samej wody przez 2-3- dni i oczywiscie herbat ziołowych mam wrażenie , ze jedzenie, kazde jedzenie sprawia że puchnę, źle sie czuję z tym, xle wygladam

Gość kamakamasutra
moj jadlospis : sniadanie 7.00 2 kromki razowego pieczywa z bialym serem 2 sniadanie 10.00 jablko obiad 13.00 pol woreczka ryzu, ryba albo piers z kurczaka na parze , salatka typu greckiego podwieczorek 16.00 pomarancza kolacja 19.00 serek wiejski 5 - 6 kg w miesiac

Gość gość
K***a nie zryj tyle ! chleb i woda gazowana tylko i ci sadlo spadnie glopia cipo

Gość gość
kochanie tylko ja nie potrzebuję jadłospisu, napisałam, ze będę pić tylko wodę i zioła chciałam sie was poradzić tylko odnośnie dodatkowych zabiegów które moge wykonać przez te 2 dni i dalej oczywiście, ale ten weekend chce wykorzystać maksymalnie i dziękuję, bo ktoś mi zasugerował masaż macie może coś jeszcze

Gość gość
Ja kiedyś miałam taką sytuację jak Ty. Byłam strasznie spuchnieta. Koleżanka radzila 4 dni oczyszczania kefirowego (tylko kefir woda i herbatki ) nie wiem ile schudlam ale opuchlizna zeszła . Potem zdrowe odżywianie, ograniczenie soli i juz nie mam takiego problemu

Gość MIlllla
najszybciej chudnie sie gdy ...czlek sie zakocha :) a jeszcze szybciej gdy ten ktos zrobi go w c****ja czyli nerwy nerwy ohne ende ale tego nikomu nie zycze poza tym zdobadz meridie dam ci nobla :D najlepszy lek na chudniecie !

Gość gość
nie, nie będzie się faszerować lekami, na zakochanie nie mam szans, więc zostaje ten kefir haha te 2 dni będzie sama woda i zioła, a potem moze włacze ten kefir a coś jeszcze poradzicie na ten weekend, moze będę ćwiczyć 2h i to grubo ubrana, zeby więcej wypocic chodzi mi o te 2 dni, zeby ta opuchlizna zeszła,a potem bede sie martwic dalej zalezy mi jednak na wielu 'zabiegach'które moge zrobic przez weekend bo w tyg. nie ma mnie w domu od 6 do 21 i na pewno nie bedę mogła poswięcić sobie tyle czasu

Gość gość
dziękuję za podniesienie masz moze dla mnie jakąs radę

Gość gość
a skąd ta opuchlizna?

Gość gość
pewnie z niezbyt zdrowego trybu życia i jedzenia pracuję po 12-14h dziennie i jadam masakrycznie źle od naprawde juz długiego czasu, musze to koniecznie zmienić i nie jadac wieczorami, do tej pory nie jadłam nic pzrez cały dzień, bo nie miałam na to naprawdę czasu, ale za to jadłam raz a porządnie i wszystko w zasięgu ręki wieczorem - czyli najgorsza opcja z mozliwych; jak wstaję rano to jestem strasznie spuchnięta, opuchlizna nieco schodzi pod wieczór, ale wiadomo co następuje wieczorem i koło sie zamyka

Gość gość
woda z cytryna

Gość gość
Ja wczoraj zjadlam dużo ..wieczorem jeszcze pierogi z serem i truskawkami polane śmietaną i cukrem..i schudłam! Nic juz nie rozumiem.