Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młoda

Polecane posty

Gość gość

problem polaga na tym ,ze jestem 22 letnią kobietą , a wygladam na 16 lat , niby powinnam sie z tego cieszyc, ale pomalu zaczyna mi to przeszkadzac. Nie kupie alkoholu bez dowodu , nikt mi nie wierzy ,ze ja juz taka stara jestem :D mysle zmienic cos w swoim wygladzie , np przyciemnic wlosy , jestem niską blondynką, a moze przesadzm i zabardzo przejmuje sie opinią ludzi , co myslicie?

Gość gość
pchałaś się już?

Gość gość
hahahaah :D a czy to cos by zmieniło? :D

Gość MIlllla
ciesz sie ! super ! przyda ci sie pozniej uwierz mi mam to samo i jestem zachwycona ze w wieku lat obecnie 40 wygladam na 28-30 nie musze sie o nic martwic :)

Gość gość
ciesze sie! :D hehe ale ja jestem mamą 3 letniego chłopczyka ;) iii tak troszki mnie to zlosci,ze ludzie mowią "boze taka młoda i juz ma dziecko " xDD

Gość gość
zmieniłoby bo kobieta która sie pcha ,automatycznie się starzeje

Gość gość
no te niezle,zaczełaś się puszczać tak młodo to jak skończysz

Gość gość
Znowu stare prukwy się lansują.

Gość gość
no to na mnie to nie dziala ! a wręcz odwrotnie :D hehe , ps. to kiedy się "puszczałam" to juz moja sprawa ;) jeśli masz z tym jakiś problem , to wybacz ale w tym ci nie pomogę :(

Gość gość
Rozumiem, że można wyglądać młodo bo sama tak mam, ale 40 na 28 to trochę przesada..

Gość gość
jestes mała ale cipka już swędziała za młodu,pewnie marzysz o murzyńskim k*****e w pupie albo juz spełniłas marzenia

Gość gość
mam wyobraznię , ale nie tak wybujałą jak ty :) marnujesz się tu :*

Gość gość
wiem,ale co zrobić,chętnie poznałbym małą blondynkę ale wszystkie już się puściły

Gość gość
jednak mozna dobrze się trzymac :) moja babcia ma 70 lat a wyglada bardzo bardzo dobrze ;) nikt jej nie daje 70 , a nawet i 60 kwestia zadbania o siebie :) albo taka uroda :)

Gość gość
ja jak miałam 22 lata miałam ten sam problem...raz miałam taka sytuacje ze pod knajpa czekałam zeby wejsc bramkarz wział mnie na bok i sprawdzał mi dowod a tu nagle policja i sprawdzała czy aby napewno to moj :D hahah musisz to przetrwac po porstu :) nic nie poradzisz dzis mam 28 lat a w dalszym ciagu mam problem z kupieniem fajek albo piwa :) ale ciesze sie z tego :) a najbardziej mi sie smiac chce jak ide z dzieckiem do lekarza :D moj syn ma 8 lat i zawsze taka konsterna "a pani jest siostra?' :D:D:D hahaha ciesz sie naprawde :) a ja bylam całe zycie brunetka naturalne wlosy i wogole a w wieku 24 lat zrobiłam sobie grzywke ktora mi akurat dodala powagi i marchewe na glowie :)

Gość gość
pozwol ,ze nie bede komentowała po tym co piszesz , drogi kolego mozna latwo wywnioskowac,ze masz problem z babami. nie wiem kogo chcesz tutaj obrazic, ale narazie obraziles siebie samego. tak bardzo jest mi cię szkoda. pissss ;)

Gość gość
hmmm ;) no to widzę ,ze sama nie jestem :)

Gość gość
Rozumiem ten problem, bo też mam bardzo młodą twarz. Miałam dokładnie te same problemy. Eksperymentuj z uczesaniem. Ja wiążę włosy, ponieważ w rozpuszczonych wyglądam na mniej niż 18cie i wtedy najczęściej spotykam się z protekcjonalnym traktowaniem. Co prawda nie "postarzam się" ubiorem, ale instynktownie unikam wszystkiego co pstrokate i infantylne. Nie noszę wzorzystej odzieży, uznaję jedynie jednolite tkaniny. Omijam szerokim łukiem wszystko w pastelowym różu. Zawsze mam przy sobie kobiecą torebkę. Plecak, kostka, torba na ramię w moim pojęciu zbytnio kojarzą się ze szkołą. Dużą wagę przywiązuję do obuwia. Najlepiej czuję się w niewysokich obcasach. To nadaje całości nieco elegancji. Kiedy tak wyglądam, nikt się mnie nie czepia, więc polecam te pare wskazówek :)

Gość gość
deogi kolega to może zrobił ci tego bachora,a ja nie mam żadnego problemu,jest tylko niewielki problem z małymi blondynkami

Gość gość
najpewniej czuję sie w szpilkach ! i w rozpuszczonych włosach :D wtedy daja mi 18 lat :D ale ja lubie dresy :D i adidasy :D i kok do tego :D wtedy zamieniam sie w 16 letnią dziewczynkę :( :( :D :D

Gość gość
ublizając komuś ublizasz sobie - ja naprawdę nie mam pojęcia kto zrobił takiego bachorka jak ty ! ale szacun ,ze wychował :P

Gość gość
ja nikomu nie ubliżam.ale kolegami nie jestesmy i pewnie nie będziemy,dlatego nie podbijam ci już tych głupot

Gość fiołki kwitną
ostatnio u mojej córki była nowa koleżanka, potem moja córka mi mówiła, ze ta koleżanka pyta ją, gdzie twoja siostra chodzi do szkoły, córka zdziwiona, bo nie ma siostry :D córka ma 13 lat, a 35. nie wyglądam na nastolatkę z twarzy, to logiczne, ale mimo wszystko D śmiałyśmy sie obie

Gość gość
hehe :) no to rzeczywiście , musi Pani wyglądac kwitnąco i baardzo młodo :) :) pozdrawiam ;)

Gość fiołki kwitną
a co, wolno mi :):)

Gość gość
jest cos takiego jak wolność słowa ;) chyba nie sądzisz ,ze chcialabym miec takiego kogos jak ty za kolegę :D po prostu jestem kulturalna , a ty jestes zbyt prosty i ograniczony zeby umiec zwracac się do kobiety.

Gość gość
oczywiście ,ze wolno ;) i tak trzymać!!