Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolcia34

czuję się strasznie samotna

Polecane posty

Nie wiem co mnie dopadło, zawsze jestem pogodna, pełna chęci i towarzyska,ale od pewnego czasu czuję się samotna. Mam wrażenie że wszystko co piękne omija własnie mnie. Miłość przydarza się ludziom wokół mnie tylko nie mi samej, fajne sytuacje ,wydarzenia,propozycje przytrafiają się moim znajomym ale nie mi,nawet ciekawych ludzi poznają moje kolezanki ale oczywiście nie ja. Oczywiście nie zazdroszczę, ale cieszę się z czyjegoś szczęścia, kiedy koleżanka awansowała podeszłam do niej i pogratulowałam i to tylko mnie było na ten gest stać,inni pracownicy patrzyli z zazdrością w oczach. Naprawdę ciszę się czyimś szczęściem. Ale dlaczego to szczęście omija mnie? Fakt mam cudownego syneczka, ale coraz częściej czuję się zdołowana i bardzo samotna. Nie wiem czego oczekuję pisząc tutaj,ale tak mi podpowiedziała intuicja.

Gość gość
Nie zawsze można mieć wszystko w życiu. Ciesz się tym co masz, rób to co sprawia Ci radość albo to co przychodzi Ci najłatwiej nawet jeśli nie sprawia jakiejś ogromnej radości. Po złych chwilach przychodzą te dobre. Życie jest jak podróż po sinusoidzie. Głowa do góry! Będzie dobrze!

Dziękuję Ci za te słowa. Wiem że nalezy cieszyć się tym co się ma,ale w piątek kiedy widzę jak pod firmę podjeżdżają męzowie moich koleżanek, lub jak każdy planuje weekend to robi mi się bardzo smutno. Chciałabym poznać fajnego faceta,nie jestem jakąś kobietą bluszcz, ale fajnie mieć się przytulić do kogoś .

Gość gość
sa ludzie naprawde samotni , chorzy a ty narzekasz bo chlopa nie masz...

Gość gość
a ojciec dziecka gdzie?

wiem że są ludzie chorzy, osamotnieni ale z tego względu mam się cieszyć że ja mam lepiej? z ojcem dziecka rozstałam się 3lata temu.Poza tym on wyjechał, a gdybym nawet chciała do niego wrócić to co to mi da? być byleby być z kimś?

Gość gość
Po co komu puszczalska z dzieckiem niewiadomego pochodenia

Gość gość
ja znam puszczalskie bezdzietne i porzadne samotne matki, wiec nie spiesz sie tak z osadzaniem innych