Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hoki

Telefon

Polecane posty

Gość Hoki

Wiem że to kompletnie odbiega od tematów które pojawiają sie na tym forum ale po prostu od 4 miesięcy szukam odpowiedniego telefonu i mam nadzieje że ktoś w końcu mi coś doradzi Najlepiej żeby miał: -kamerę z przodu i z tyłu i flesz -w miare szybki procesor -był 3-4 calowy -dotykowy -dosyć ładnie wyglądał -do 350 zł -najlepiej żeby był z samsung Lg, HTC, Sony, Nokia ale inne marki też wchodzą w gre -miał walkmana (niekoniecznie ) -oczywiście wi-fi za wszelką pomoc z góry dziękuje :D

Gość nietelefoowa
przy okazji tematu prosze o pomoc, poniewaz tez szukam telefonu , z tym ze znacznie tanszego no i na DWIE karty SIM. mialam samsunga 3322, ale padl, teraz chce tanszego, i myslalam nad nokia 107 badz 112, z tym, ze... teraz pytanie: co znaczy, ze w Nokia 107 na dwie karty sim, trzeba przelaczac karty aby dzwonic? niebardzo to rozumiem. Czy tu chodzi o to, ze tylko jedna moze byc aktywna? W samsungu mialam tak, ze przychodzily do mnie smsy i polaczenia, jakby jednoczesnie, jedynie kiedy rozmawialam na Pierwszym numerze, to automatycznie druga karta wylaczla sie sama, i byl komunikat, ze bylam nieosiiagalana czy cos takiego na tej drugiej karcie. ale to normalne. A jak z tymi starszymi telefonami?

Gość gość
Nie pomogę ci w wyborze telefonu,ale za to powiem ci jakiego modelu masz się wystrzegać(tak na wszelki wypadek gdybyś jednak zmienił zdanie i chciał kupić coś skromniejszego).Nigdy nie kupuj Nokii C1.To najgorszy zakup jakiego dokonałam.

Gość gość
nokia 3310 ku*wa