Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojamalaobawa

Brak okresu, wynik negatywny

Polecane posty

Gość mojamalaobawa

Zaczne od tego, że zdarza mi się przesunięcie okresu o 3-4 dni. Tym razem nie ma go już 9-10. Zabezpieczam się z chłopakiem prezerwatywą, zdarzyło się raz (ostatnio, że wszedł we mnie na chwile bez, ale raczej wykluczam kropelkowanie). Zrobiłam 2 testy ciążowe w odstępie 6 i 7 dni od ostatniego stosunku. Oczywiscie zrobiłam to po konsultacji w aptece, wypytałam po jakim czasie od zapłodnienia test wykryje ciąże. Oba wyszły negatywne. Od 3 dni mam niesamowicie nabrzmiałe i bolące piersi( nigdy mi sie aż tak nie zdarzało), Dodam że jestem ostatnio pod całkiem dużym stresem i nie wykluczam jakiś zmian hormonalnych, które są dość częste jak slyszałam. Chciałam jednak dowiedzieć sie jak jest ze skutecznością owych testów, bo nie ukrywam że ciąza byłaby dla mnie bardzo kłopotliwa i każdego dnia chodze jak na szpilkach. Czy myślicie, że jest szansa iż oba testy pokazały błędny wynik?

mam ten sam problem Ostatnia miesiaczka byla 23 Lutego skonczyla sie 27 Lutego wczesniej w Lutym 2 dni przed miesiaczka mialam wypadek z mezem pekla nam prezerwatywa . Caly marzec nie wspolzylam bo wyjechal za granice dzisiaj mamy 4 kwiecien a ja nie mam miesiaczki testy negatywne ? Jesli bylabym w ciazy czy test powinien juz cos pokazac zrobilam 6 testow kazdy negatywny . Co sie dzieje ??

Gość gość
Tak jak sie d**y daje przed slubem matka z ojcem wiedza smarkule?

wiedza wiedza gosc... chyba jestes tu nie proszony akurat te forum jest dla kogos kto chce sie wypowiedziec i komus pomoc . Masz cos jeszcze do powiedzenia madrego ??

Gość mojamalaobawa
moze jakas odpowiedz na poziomie? :(

Gość gość
słyszałam o przypadkach gdzie kobiety zaszły w ciąże pare dni przed okresem najlepiej idz do ginekologa,albo spokojnie poczekaj pare dni i powrórz test jak @ nie przyjdzie.powodzenia

Gość gość
mishka najlepiej zrób betę

Gość klaudynaKkK
Jak mnie smiesza problemy takich malolat najpierw sypiaja z kim popadnie a potem problemy na forum wywlekaja. Co mam cie pod dach przyjac i ci pomoc?? Skoro bedzie ciaza to podejmij odpowiedzialnosc i urodz dziecko a potem wychowaj, Kobiety wy chyba nie myslicie idac do lozka czy jak? Taka kolejnosc sex a potem dziecko a tu panika d**y dam ale odpowiedzialnosci zadnej Szok!!!!!! I na forum jeszcze stwierdz czy jest w ciazy hahaaaaahhhaaaaa

Gość mojamalaobawa
malolaty? mam 26 lat i jestem osobą pracującą- musze najpierw zarobić na dziecko. proponuje wylewać agresje w realnym świecie. tu nic to nie da

Gość klaudynaKkK
Skoro masz 26 lat to zacznij myslec. Jak mozna pytac sie czy mozesz byc w ciazy?? C Nasza technologia jeszcze nie poszla tak do przodu zeby przez forum to stwierdzic. Poprostu idz do lekarza i nie slab ludzi takimi pytaniami. Sex po slubie i nie bedzie problemu

Gość mojamalaobawa
pytam o skuteczność testu zrobionych 6-7 dni od terminu miesiączki. myślenie nie boli