Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba wiem jak schudnąć.

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio byla u nas w pracy impreza. .okolo 12.30 zaczęliśmy jeść, ja jadlam tylko zimny bufet..makaron w sosie, ryż i ziemniaki w majonezie oraz duzo warzyw i 3 kromki chleba ..zero mięsa..tak gdzieś do 14 to jadlam..Tak sie najadlam ze myślałam ze pękne! Jak wróciłam do domu to juz nic nie moglam wiecej zjeść. .taka najedzona bylam.Myslalam ze przytyłam a tu mi spadlo z wagi .A jakie trawienie miałam. .ho ho?Ja się katowalam dietami a tu prosze..trzeba popołudniu duzo warzyw i wegli zjeść. Tak sie najeść żeby później już nic nie jeść. .te 5 posiłków nie działa.

Gość gość
1 posilek na dzien? jadlas go przez 2 godziny> dobrze rozumiem?

KRETYNIZM PEŁNĄ PARĄ! Doprawdy super sposób! Wp*****lać jak świnia, rozepchać żołądek, a po paru dniach nie wytrzymać na jednym posiłku i wrócić do punktu wyjścia... BRAWO! Dieta, kurde idealna... Dla debili :/

Gość Angella85
Pomysł świetny! echh... Trochę pomyśl logicznie. Ja po ciąży nie mogę wrócić do swojej wagi, ćwiczyć się nie chce, nie ma kiedy i multum innych wymówek, a chciałby się... Na początek zamówiłam sobie catering dietetyczny Pyszna Dieta i liczę że mi duzo pomoże!!!

Gość gość
Kalorie się liczą.

Gość gość
ruszać się i mniej żreć na 200% waga zleci w dół

Temat powinien się nazywać: Chyba wiem jak rozwalić sobie przemianę materii. Bo to jedyne, czym to się może skończyć. Kalorie nie są takie ważne (poczytaj o dietach tłuszczowych)

Gość gość
Zacznijmy od podstaw - po jednym dniu jedzenia lub niejedzenia nie możesz stwierdzić czy schudłaś czy nie, dlaczego? Bo organizm to bardzo sprawna i rozumna maszyna... i uwierz mi, że w jeden dzień nie masz prawa jej dobrze nastroić tak, aby nie magazynowała zbędnych kalorii. Być może przez ostatnich kilka dni jadłaś mało, albo dużo się ruszałaś, albo po prostu nie piłaś dużo wody- przez co zobaczyłaś spadek wagi.. Kolejna rzecz- węglowodany zamieniane są w cukier, który głównie odkłada się w tkankę tłuszczową. To one są złem dla naszego organizmu.. jak będziesz jadła same węgle to zaraz zobaczysz ile pójdziesz na plus :) generalnie nie wiem coś Ty dziewczyno wymyśliła, ale chyba nie masz pojęcia o odchudzaniu i funkcjonowaniu ludzkiego organizmu...

dobra, zrównoważona dieta, do tego dużo ruchu i można coś zacząć działać =) ja polecam na śniadanko wcinać musli lo sante z jogurtem i ciastka dietetyczne na drugie śniadanie ;)

Gość gość
ja gdy jem węglowodany tyję

Gość gość
w sumie, to jest coś takiego jak dieta wojownika oparta o jeden posiłek- poczytajcie sobie. a ja powiem ze swojego doświadczenia, że jak pracowałam od 6 rano- musiałam wstać przed 5- nic nie jadłam przed wyjściem ani w pracy, wracałam o 3 i jadłam jeden ogromny posiłek: np zamawiałam pizzę, zapijałam colą i jadłam kubeł lodów, to po m- cu byłam chuda jak szczypior. wieczorem już nic mi się nie chciało jeść. zaznaczam, że nie zawsze była to pizza i lody, ale zawsze duużo. i nie zaczęłam przybierać po zmianie trybu życia.

Gość gość
a ile mozna zjesc w tym 1 posilku? ile sie chce?

Gość gość
ja nie czytałam nigdy szczegółowo o tej diecie wojownika- nawet nie wiedziałam wówczas, ze takie coś istnieje, po prostu przypadkowo, to się pokrywa z trybem zycia jaki kiedyś prowadziłam. poczytaj sobie o tym. ja jadłam co chciałam- nie były, to zazwyczaj zdrowe rzeczy i wychudłam aż za bardzo. tylko zaznaczam, ze nie byłam osobą z nadwagą tylko miałam normalną wagę

Gość gość
wg założeń tej diety je się dużo, na noc, ale powinny to być nieprzetworzone rzeczy, czyli jak ktoś się chce najeść do woli czekolady i bułek, to nie będzie to w zgodzie z założeniami

Gość gość
ja wczoraj zjadłam taki chlebek marcepanowy, niby kalorie.. dziś sraka i jelitka puste, brzuszek płaski i nie mówcie,że słodycze tuczą! u mnie rozwolniły..i w dodatku do świąt ie zjem nic słodkiego s

Gość gość
ee tam jem słodycze i jestem laska ale nie jadam mięsa i wędlin!!! to zabija moją sylwetkę:P