Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z czym kojarzy się wam imię OLIWIA ?

Polecane posty

Gość gość

bo wg mnie z czasopismem dla kobiet w wieku 25-45 z duzych miast , aspirujących do klasy sredniej

Gość gość
Z oliwką :p

Gość gość
Widać, że nikt w reali już nie chce z tobą gadać, skoro tak żałośnie jęczysz na kafe i to od dłuższego czasu :D

Gość gość
Z tępą lochą, która chce nazwać dziecko "ładnie" i "oryginalnie" i z jej mężem pantoflem, który się na to zgadza. Ze stacją Gdańsk Oliwa

Gość gość
sory, z jakim k***a mężem? Przecież Oliwie to bękarty spłodzone w dyskotekowym kiblu, w najlepszym przypadku w konkubinacie.

Gość gość
Z tępą lochą, która chce nazwać dziecko "ładnie" i "oryginalnie" i z jej mężem pantoflem, który się na to zgadza. Ze stacją Gdańsk Oliwa -------- tępa locha to takie qrwiszcz jak ty co rozkłada śmierdzące kopyta przed każdym chłopem a później lęgnie bękarta jołaśke :D:D:D

Gość gość
A ja znam Julity spłodzone ze zbiorówki w ciemnych bramach :D

Gość gość
Prawda jest taka, że żadna inteligentna osoba nie podąża za modą i nie nadaje imienia bo takie jest na topie w jakis kretynskich serialach. Były Maje, Julie, teraz jakies zasikane Oliwie :O Co bedzie potem ? w serialu dadza bachorowi imie Beatrycze i wy tez ?

Gość gość
tak ma na imię wnuczka mojego znajomego, znanego w okolicy biseksualnego psychopaty. Jego córeczka siedziała z facetem parę lat, potem urodziła drugiego syna, w międzyczasie rozeszła się z facetem, co było jak splunąć bo ślubu nigdy nie było. W międzyczasie urodziła syna, nie wiadomo z kim... Za rok wyszła za łysego, zezowatego strażaka, sporo od niej starszego. Tak sobie myślę- szkoda strażaka ale co mnie to obchodzi.

Gość gość
z ogrodem oliwkowym takze z piekna kobieta no na spoko tak :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Z Oliwią Newton-John amerykańską piosenkarką . Występowała u boku Johna Travolty w musicalu Grece. :)