Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem pomocy

Polecane posty

Gość gość

mam dziwny kształt paznokci. Są szerokie, krótkie i szybko sie 'zawijają' co wygląda strasznie. Moje koleżanki maja długie paznokcie, płytka zawsze idzie w dół, nawet jeżeli są obcięte są bardzo długie, a ja muszę zapuszczać żeby nie wyglądały jak obgryzione, ale szybko sie łamią i 'zawijają'. Efekt jest odwrotny. Wygląda to jeszcze gorzej. Da sie coś zrobic, żeby te paznokcie jakoś wyglądały?

Gość gość
długie (wtedy będą wyglądały na węższe), pomalowane na ciemny kolor, wzmocnione żelem/akrylem. nie spowodujesz, że będą węższe (tego nie da się zrobić, mozesz tylko poprawiać efekt), ale z czasem końcówki będą zawijały się mniej walczę z tym problemem od kilku lat, oczywiście z pomocą specjalistki od paznokci

Gość Współczujący 23 lata
Współczuje, z takimi paznokciami nie masz szans na faceta.:classic_cool: Pokaż zdjęcie dłoni. :classic_cool:

Gość gość
Z takimi zadbanymi paznokciami nie ma żadnego problemu z powodzeniem u facetów :)

Gość Współczujący 23 lata
Niestety jest problem i to spory. Szerokie i krótkie paznokcie to kalectwo! Kiedyś była tu jakaś pseudo manicurzystka, miała właśnie takie paznokcie i często wrzucała zdjęcia. Na samo wspomnienie mam ciarki! :classic_cool:

Gość gość
Ciemne kolory? Pierwsze słyszę ale dzięki

Gość gość
Po bokach paznokcie zawijają Ci się ponieważ są miękkie. Jedz dużo kasz i kiełków i wszystko co zdrowe i soki z sokowirówki w domu.

Gość gość
w takim razie noś krótko obcięte nie będą się zawijać