Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki 145

Progesteron a ciąża?

Polecane posty

Gość gość
szkoda slow....nie jestes w ciazy...beta hcg myli sie jeden na 10 000 przypadkow

Gość gość
pani w laboratorium dobrze ci powiedziała, bo ona nie ma prawa do tego, żeby ciążę potwierdzać lub wykluczać

Gość gość
ale ona nie jest w ciazy, okres byl,2 xprogesteron ponizej 1,i negatywna betano bez jaj

Gość Wiki 145
Tak masz racje że nie ma prawa potwierdzać albo wykluczać ale chyba nie ma co tracić kasy na gina. Tym bardziejże to badanie było robione ponad miesiąc po stosunku to chyba by coś wykazało?? Wiem że panikuje ale młoda i głupia jestem prosze o zrozumienie, a do tego mam nerwice natręctw kto miał z tym do czynienia powiniwn mnie zrozumieć.Dziękuje za wszystkie odpowiedzi

Gość Wiki 145
Mam 16 lat. Strasznie sie stresuje, może mnie ktos zrozumnie. I jeszcze chciałam dopytać co to znaczy że beta może się mylić chodzi o błąd w laboratorium ?? Mozna jej nie mieć w ciąży?? Czy o co chodzi?? Mam zrobić jeszcze raz badania czy iść do gina?? Dziękuje za zrozumienie i odpowiedzi

kochanie, beta nie moze siemylic rozumiesz? nie moze.jedynie jakzajdzie jakaspoylka tzn podmianka wynikow ale to raz na 10000 ty nie jestes w ciazy boprogesteronmusi byc w ciazy a ty go nie masz

Gość Wiki 145
Metusia Dziękuje za odpowiedź!! I że ktos mnie rozumie. Ja sie juz tak zakreciłam sama że musiałam napisac na forum nie mam z kim o tym pogadać. Dziękuj***ardzo za odpowiedź.poprostu zostałam z tym wszystkim sama miło że ktoś mnie rozumie, Bardzo dziękuje

Gość Wiki 145
Może uda mi się jakoś wybrać do ginekologa. Wiem że pewnie uważacie mnie za głupia ale ja nie mam z kim szczerze porozmawiać. Wiem że nie gotowa jestem na sex, ale teraz zostałam sama i bardzo się martwię.