Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie cieszy mnie juz nic

Polecane posty

Gość gość

pisze bo nie mam komu sie zwierzyc,bo wszyscy mysla ze przesadzam. mam pytanie czy ktos ma meza ktory mowi ze kocha a ciagle jezdzi do innych i pracuje za darmo zamiast spedzac czas z dziecmi i zona? ja juz mam takiego zycia dosc,mowilam mezowi to ale on mowi ze musi bo raz czy 2 taki kolega pieniadze nam pozyczyl. juz przed 2 ciaza tak bylo w tygodniu na delegacji a w weekend na bezplatnym dorobku, pozniej zaszlam w ciaze ponownie i mowil ze sie zmieni ze bedzie mi pomagal i wogole ale przez cala ciaze znowu moglam liczyc tylko na siebie,po urodzeniu dziecka w ten sam dzien jak wyszlismy ze szpitala to pojechal znowu do kolegi cos mu pomoc bo obiecal,nie wiem czy zemna jest cos nie tak czy zabardzo sie czepiam. czasami mysle o smierci ale szkoda mi moich dzieci,kto sie nimi zajmie. ja tez nie pracuje bo jedno jest male dziecko a drugie do szkoly chodzi i odprowadzanie i po 5 h przyprowadzanie. ciagle mam dola chodze smutna poplakuje jak nikt nie widzi, jestem bezradna,nie wiem co mam robic. z mezem sie dogadala no i poki bylo zimno to dosc nam poswiecal czas ale juz od nadejscia wiosny znowu nie ma czasu bo znajomym trzeba pomagac,podejrzewam ze jaby mi sie cos stalo to musialby skonczyc u koego to co zaczal i dopiero do mnie przyjechalby,raz byl taki przypadek, nasz syn dostal goraczki 40 stopni i nie moglam mu niczym zbic i dzwonilam do meza jaka sytuacja jest a on mi powiedzial ze jeszcze z godzinke mu zejdzie to wtedy przyjedzie i pojedziemy na pogotowie,ja sie wtedy rozplakalam. chcialabym odejsc ale nie poradze sobie finansowo przeciez nie pracuje,rodzinnego dostaje grosze.

Gość gość
idz do roboty

Gość gość
a co mam zrobic z dziecmi? wziasc je ze soba?

Gość gość
jedno w szkole ,drugie w żłobku czy przedszkolu a jak nie to opiekunka i do pracy

Gość gość
latwo tak powiedziec a kto je bedzie odbieral jak ja bede w pracy,bo nigdzie nie dostane takiej po 8 h

Gość gość
Napisz to po ludzku, z wielkimi literami na początku zdań, z poprawną interpunkcją. Minimum szacunku dla oczu ludzi, których prosisz o pomoc!

Gość gość
Bo robisz wszystko,żeby nie isc do pracy taka prawda.