Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko widziało Anioła

Polecane posty

Gość gość

Córka przyszła do mnie i powiedziała że widziała swojego Anioła . Twierdzi że miał blond włosy i był ubrany w niebieską jasną szatę .Powiedział do niej by nie kręciła się na krzesełku i żeby była grzeczna ..hmmm trochę to dziwne nie chodzimy do kościoła itp i nie oglądałyśmy nigdy obrazków aniołów .Martwi mnie ten fakt , bo słyszałam ze jeżeli się widuje Anioła to bliska jest śmierć

Gość kobiety to przebiegłe żmie
Źle słyszałaś, anioły nie istnieją. 🖐️ Wyjdź.

Gość gość
A jest ochrzczona ?

Gość gość
Istnieją a skąd to wiem bo ja też swojego widziałam to Ja Autorka , więc córka nie kłamie

Gość sambamama
dokladnie , naogladala sie tv i tyle

Gość gość
Nie nie jest ochrzczona pozostawiam jej wybór by sama zadecydowała jak dorośnie

Gość gość
Każdy z nas ma Anioła Stróża. Dzieci również. Suuper, że go widziała :)

Nie istnieją, k***a! W czasach biblijnych astronauci byli błędnie uważani za aniołów przez prymitywnych żydów. Księga Henocha się kłania, kato-ignoranci *****i!

Gość gość
Akurat oglada kanały typu Jim Jam , nigdy nie zauwazylam zadnej bajki z Aniołem i to w jaki sposób mi o tym powiedziała nie wygląda na ściemę czy kłamstwo

Gość gość
Powiem krótko nie jestem wierząca , ale w Anioły wierzę bo sama swojego widziałam

i akurat w blond wlosach.ciekawe,bo te rzekomo istniejace anioly sa zawsze w blond wlosach przedstawiane.kobieto to mit,blond mial sie kojarzyc z niewinnosci i dobrocia a czarny kolor/wlosy ze zlem.sama wiec rozumiesz,ze bzdura i tyle.nawet jesli anioly by istnialy ,to czy naprawde uwazasz,ze mialyby nic lepszego do roboty niz nakazywanie twojemu dziecku nie wiercic sie na krzeselku?:D:D

Gość gość
Księga Henocha - gościa sprzed potopu :D Czyżby jego księga była wyryta na kamieniach, że potop przetrwała? :) Doucz się młodzieńcze :)

Gość gość
A słyszałas o takim czymś że coś chcesz zrobić np jechac samochodem i on ci się psuje lub sie spózniasz gdzieś ? A potem się okazuje że był straszny wypadek ? akurat nie miało cie tam być zbieg okoliczności czy co ? To ze jesteś niedowiarkiem twoja sprawa , ale oprócz Aniołów sa tez rózne energie i jak to wytłumaczyc ?

Gość gość
Dodam że córka nie jest 4-5 czy 6 latką ma 7 lat i nigdy wybujałej fantazji nie miała , taki temat po raz pierwszy się pojawił

Gość gość
<---> uwazasz,ze mialyby nic lepszego do roboty niz nakazywanie twojemu dziecku nie wiercic sie na krzeselku? <---> a jeśli to dziecko mogło spaść z tego krzesełka i mieć wstrząśnienie mózgu? Do Anioła Stróża modlimy się: "...Strzeż duszy i ciała mego...." Anioł nas ma strzec. To Boska opieka.

Gość gość
autorko dziwie Ci się, widziałaś anioła a nie wierzysz w Boga? jak to? jakiego więcej argumentu potrzeba?

Gość gość
Czarna , jak nie jesteś w stanie pojąc niektórych rzeczy .To po co się udzielasz na tym topiku ? Tylko niegodziwcom nie jest dane oglądać anioły :)

Gość gość
No własnie dziwne co nie, nie jestem wierząca a jednak widziałam i co na to poradzić :)

Gość gość
Stary testament powstał w 622 r p.n.e i jakoś w to wierzysz vvv wierzę bo Stary Testament i Nowy ale nie wierzę w Twoj***ajeczki o księdze sprzed potopu :D :D :D No co też ludzie nie wymyślą :D

Gość gość
Kilka razy powtarzałam tego dnia córce , by nie kręcila sie na tym krzesełku a ta swoje i wtedy pojawił się Anioł .Powiedział córce bądz grzeczna nie kręć się i słuchaj mamy

http://pl.wikipedia.org/wiki/Księga_Henocha masz swoją księge sprzed rzekomego potopu :D Jest młodsza niż stary testament :D Żegnam :D

Gość gość
właśnie dla mnie to bardzo dziwne.. Ja też widziałam mojego anioła, nie mogłabym nie wierzyć po prostu po czymś takim.

Gość gość
Jaki sens niby jej bajeczki miałby , ona uwielbia te krzesełko obrotowe i co nagle takie coś z euforią że przyszedł Anioł do niej i do końca dnia juz nie kręciła się .Potem za kilka dni znów się kręci i mówie jej co Anioł powiedział a ona przestaje od razu sie kręcić jak to wytłumaczyć ? .Dodam ze mam uparta córkę

Gość gość
Boska Interwencja jest zawsze po coś. A może właśnie po to byś w Boga uwierzyła ??? Duchy są i te dobre i te złe. czy nam się to podoba czy nie.

Gość gość
Carna nie ja jedna i nie jedno dziecko na świecie widziało Anioła .Moje argumenty mozesz obalic ale jak obalisz inne argumenty chodzi o innych ludzi ?

Gość gość
W Boga wierzę ,ale nie tak jak KK TO PRZEDSTAWIA uważam że sa przekłamania