Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko widziało Anioła

Polecane posty

Gość gość
Tylko niegodziwcom nie jest dane oglądać anioły >>> Może właśnie niedowiarkom jest to dane by WIDZIEĆ swojego Anioła. Błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli - więc wierzący są w takim razie farciarzami :)

Gość sambamama
Nie wazne co widziala wazne ze to dziala i sie juz nie kreci na krzesle , wiec nie ma o czym dyskutowac

Gość gość
W Boga wierzę ,ale nie tak jak KK TO PRZEDSTAWIA uważam że sa przekłamania xxx Czytaj Biblię sama i objawienia świętych. I wszystko się układa się w logiczną całość.

powiem tylko tyle,ze ponad polowa pacjentow w psychiatrykach widzi anioly:D,generalnie to ponad polowa to fanatycy religijni.spory procent morderstw mialo podloze religijne,bo komus sie przysnil bog i kazal zabijac grzesznikow.daje do myslenia,prawda?

Gość kobiety to przebiegłe żmie
Ona nie ma córki, to bezdzietna, ograniczona zakonnica która wczoraj zanieczyściła każdy temat idiotycznymi wklejkami o je/zu/sie. :classic_cool:

Gość anioł stróż trzmieli
Jeśli wykluczyć prowokację a autorka może z kolei wyłączyć ewentualność że córka wie że ma głupią i naiwną matką, i próbuje jakichś manipulacji (np. następna wiadomość:"anioł mówi że powinnam mieć psa"), to jednak ta córka spadła z krzesła i uderzyła się w głowę tudzież ma jakiś stan zapalny mózgu. Radziłabym kontakt z lekarzem.

Gość gość
sambamama Zobacz na youtub filmiki po 14min w częściach pt. "Zło którego nie widać" To jest o gościu, który nie był ochrzczony i od dziecka widział "aurę" innych ludzi. W dorosłym życiu po nawróceni jest księdzem ale życie go makabrycznie doświadczyło.

Gość gość
a ja nie widzialam ale jak bylam mala uslyszalam glos mowiacy zebym zeszla ze stolu bo krzywde sobie zrobie, akurat nikogo nie bylo w domu... wiec? :)

Gość gość
Wiem jedno wiem ze istnieje zło i dobro .Wiem ze nie powinno sie robić czegoś co nam niemiłe jest .A jezeli chodzi o moje zdrowie psychiczne to jest ok ze mną , bo moja praca wymaga diagnozowania pod tym katem :)Im starsza jestem przyjmuje pewne rzeczy takie jakie są , bo niestety kilka razy w zyciu spotkało mnie coś takiego że trudno to logicznie wytłumaczyć .Więc pytanie dlaczego moja córką miałby kłamać , to trudno wytłumaczyć w tamtej chwili i w danej sytuacji jak ona to mówiła itp

Gość kobiety to przebiegłe żmie
Więc pewnie nie raz słyszałaś to od rodziców, a że dziecięca wyobraźnia płata różne figle to dzisiaj wierzysz w aniołków :D

Gość cichuteńko tu
Akurat to nie była sambamama wczoraj ale ja :) Cudownie, że Małej się ukazał Anioł. Tylko pamiętaj, że kiedy dziecko nie jest chrzczone ukazują się mu również demony, które czasem są również pod postacią Aniołów Światłości. Miejmy nadzieję, że Małej pokazał się prawdziwy Anioł i nie będzie jej zwodził.

Gość gość
Czarna nie masz argumentów , nie znasz mnie jako człowieka nie wiesz jaka jestem a z góry oceniasz .Popadasz z jednej w druga skrajnośc

Gość cichuteńko tu
gość sambamama Zobacz na youtub filmiki po 14min w częściach pt. "Zło którego nie widać" To jest o gościu, który nie był ochrzczony i od dziecka widział "aurę" innych ludzi. POLECAM TEN FILM

Gość cichuteńko tu
Po chrzcie ten gość przestał widzieć tzw. aurę innych ludzi.

Gość gość
Przestań kłamać, gołym okiem widać, że to ty. Paszła won w cholerę albo do kościoła i przestań truć! 😠

Gość gość
He he rozsmieszają mnie niektóre wpisy :P

Gość sambamama
To moga byc poczatki schizofrenii , miej oko na corke

Gość gość
No ekstra juz zrobiłyscie że mnie psychiczną , fanatyczkę i co jeszcze ? słucham :)Albo ze moja córka sie uderzyła jednak .Hm ... jak tak wszystko wiecie to może numery w totka podacie , chetnie wyślę i coś wygram

"Martwi mnie ten fakt , bo słyszałam ze jeżeli się widuje Anioła to bliska jest śmierć" x x Nie ma to jak racjonalizm. Dziecko coś sobie ubzdurało a ty już przerażona

Gość gość
Napewno to nie choroba psychiczna , mała jest madra i normalny dzieciak :)

Gość Czarna dzis sie nie loguje
o k***a ale ciemnogrod.dziecko nie ochrzczone moze widziec demony:Otaa nie ma to jak swiety sakrament odprawiony przez faceta w sukience polewajace dziecko kranowa:Oa moze jeszcze wiérzycie,ze ksiadz to posrednik miedzy wami a bozia,a woda swiecoma jest naprawde swieta?ja p*****leeee to moj pies ma chyba wiecej rozumu niz wy.

Gość gość
Przerazona jestem bo sa takie przypadki że ludzie widza Anioła , przed sama śmiercią swoja No ale pozyjemy zobaczymy .Cieszę się że córce było dane to bo zaczyna mówić że chce na religie chodzić .Więc moze to był jakis cel tego wszystkiego dziękuję za uwagę i Pozdrawiam :)

Gość testełe
HEHE, kafeteria dodała J/E/Z/U/S/A do spamu. :classic_cool:

Gość gość
Hmm własnie ci posrednicy nie sa potrzebni jeżeli chodzi o drogę do Boga , kiedyś był ciemnogród a czarni w sukience nawet kase zbijali za to niby grzechy bedą odpuszczone i do czyśca się trafi ale za odpowiednia opłata i to uwazacie Katolicy za normalne ? Wrecz przeciwnie oni utrudniaja dojscie do Boga :)A myslicie ze przez kogo ludzi najwiecej zgineło w Imię Boga ? przez Kk . nawet wojny 1 czy 2 nie pochłoneła tyle istnień .Co przez kosciół i ich rzadzacych

Gość cichuteńko tu
PRZECIEŻ KAFE SŁUŻY LEWACKIM INTERESOM

Gość cichuteńko tu
Owszem kościół przeszkadza DIABŁOM i ludziom pod ich wpływem.

Gość cichuteńko tu
Niczego tak się DIABEŁ nie boi jak WODY ŚWIĘCONEJ a do tego potrzebni są duchowni i do wyrzucania demonów z opętanych również

Gość gość
Wątpie bo tak naprawdę diabeł nie moze miec do nas dostepu , jeżeli tego nie chcemy i sobie nie zyczymy bo boi się Boga :) A chodzenie do koscioła co tydzień nie chroni nas przed niczym .Bo kosciól to ludzie a nie budynek , i wystarczy sie z garstkę zebrać i juz modlitwa ma moc a nie w budynku tam gdzie ksiądz jest :)

Gość gość
Nie duchowni lecz moc Boga , sam duchowny g***o moze zdziałać .Nie twierdzę śą porzadni księża ale wiekszosci to darmozjady i nieroby

Gość antykatol
Idźcie stąd jełopy bo nie ręczę za siebie! 😠