Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguszna

Proszę o pomoc jak nauczyć niemowlę do butelki?

Polecane posty

Gość Aguszna

Witam,od jakiegoś czasu podczytuję to forum i chociaż widzę,że przeważnie matki tylko naskakują na siebie nawzajem to postanowiłam spróbować i poprosić o poradę. Otóż mam 2miesięczną córeczkę,która jest tylko na cycu a chciałabym wieczorem i w nocy dawać jej butlę bo mam problem z karmieniem. Czuję że jej mój pokarm nie wystarcza wcześniej zjadła i spała w nocy po4h a teraz wieczorem przy usypianiu muszę z nią leżeć 1-2h a w nocy wstaje średnio co 1-1,5h na cycka a nad ranem jak się obudzi tak ok4 to do rana musi być przy mnie i jeść,dodam że Ola urodziła się z wagą 4850g i wydaje mi się że więcej potrzebuje jeść a ja nie mogę nauczyć jej do butli,dla niej butelka lub smoczek to zabawka na 5min a potem jest ryk. Już jestem tym zmęczona i martwię się głównie o nią bo chce żeby się najadała..

Gość Aguszna
Dodam że na męża nie mam co liczyć,wiem że trzeba po prostu próbować do skutku ale ciekawi mnie ile wam to zajęło. Ja czuję się przez te cycki uwięziona nigdzie nie mogę wyjść,zrobić coś konkretnego bo muszę być cały czas przy niej...