Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ze mnie pechowiec

Okropny dzień, czytajcie i śmiejcie sie ze mnie : (

Polecane posty

- od 2 dni borykam się z zatkanym zlewem kuchennym, wczoraj użyłam kreta, dzisiaj zmywałam i ...woda już nawet po kropelce nie spływa tylko zupełnie stoi :( - sięgnęłam pod zlew , dotknęłam jakiejś naklejki i teraz cała ręka mi się klei, w ogóle nie idzie tego zmyć :( - przeciekał mi prysznic - użylam silikonu i teraz wszystko się klei w łazience :( mam już dość, - sprzątam ubrania, tj składam, jako,że klei mi się dłoń wziełam założyłam gumową rękawiczkę - okazało się,że ma talk i poplamiłam ubrania ;( rany co za pech... nawet obiadu nie ugotuję skoro zmywać nie mogę

Gość gość
A masz pompke? Tzw pocalunek tesciowej, tak to ludzie nazywaja, takie cos gumowe na kiju, wyssa ci caly syf, ja tak robie, idz kup, to pare groszy kosztuje

Gość gość
jak nie mozesz reki umyc o czym ty gadasz nalej troche oleju , najlepiej zmieszaj olej z sola i poszoruj, potem umyj mydłem jaks nierozgarnieta jestes

hehe pocałunek teściowej :D dobre :D nie mam tego w domu, ale wiem co masz na myśli, niestety nie mogę teraz wyjść z domu, za 2 godziny będą u mnie goście :( a jeszcze muszę się umyć, ubrać, pochować ubrania...o rany co za pech ;(( chyba kubkami wezmę tą wodę ze zlewu i wyleję do klozetu, oby on się nie zapchał, ale dzięki za radę z tym gumowym, jutro albo pojutrze postaram się to kupić, a jak to nie pomoże to rozkręcanie syfonu :( albo hydraulik chyba,że to gumowe pożyczę od sąsiadów

mam coś takiego,ale zrobiłam sobie z tej pompki wibrator:-D teraz mam chyba kare:-D

kiedyś juz był u mnie hydraulik i jak się schylił do syfonu to złapałam go za jaja z tyłu,wyrżnął głową o zlew i uciekł obrażony:-(

Gość gość
To moze ci goscie co maja przyjsc do ciebie maja w domu pocalunek tesciowej, zadzwon zspytaj, niech wezma ze soba, po comasz sie meczyc z tym zlewem

Gość gość
Moj pocalunek tesciowej zawsze mi pomaga, pod prysznicem tez go uzywam, tylko zeby nie bylo za poznobo wtedy ylko hydraulik

Gość gość
oj dzieci dzieci, to jest przepychacz sanitarny a nie żaden pocałunek :P każdy ma czasem gorszy dzień, autorko trzymaj się, mam nadzieję,że ciasta nie spalisz :P

Gość gość
Nikt nie ma gorszego dnia, a ty jak ci sie temat nie podoba to spadaj, gdy szukalam tego w castoramie pracownik wlasnie powiedzial mi ze to nazywa sie pocalunek tesciowej,