Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grey33

Najlepszy ,,lodzik" w życiu

Polecane posty

Gość gość
..się..rozmarzyłam.........

Gość gość
Uwielbiam patrzeć wtedy na niego, wiem że jest mu dobrze i to ja zrobiłam mu najlepszego :)

Gość gość
najlepszy z połykiem :)

Gość gość
kurczę,tesknię za tym,,,,

Gość gość
widok faceta konczacego w ustach jest wspanialy

Gość gość
O tak zawsze jak zrobię mojemu mężczyznie do konca, to później chodzi na nogach jak z waty :-) i w jego oczach widać że jest zadowolony i chcę się odwdzięczyć :-) Czasem pozwalam od razu :-)

Gość gość
namiętny,pełen erotyzmu wzrok faceta bezcenne ...ehhh

Gość gość
my tu gadu gadu, a może znajdzie się głodna "smakołyku" Pani? ;>

Gość gość
Ją zawsze jestem głodna, ale mam już swojego dostawcę ,,nektaru" bogów :-) Czekam aż skończymy pracę i wrócimy do domku mmm A może podczas powrotu zacznę :-) tak aby później kochał mnie znów długo i mocno :-)

Gość sheldoon
jakby jakaś Pani z Warszawy nie miała swojego stałego dystrybutora, to zapraszam ddlugosz93@gmail.com

Gość gość
z obcym facetem,bez miłości bleee

Gość gość
kto miał...?

Gość gość
Co ma miłości do loda ?

Gość pytanie na pytanie
"Co ma miłości do loda ?" Czy BEZ miłości jest możliwe, aby Dziewczyna chciała chłopakowi ofiarować "loda"? Powtarzam: chciała, tak naprawdę CHCIAŁA!

Gość odpowiedź na pytanie
Tak.

Gość gość
Bo sperma jest pyszna? (jeśli TAK, to powinni ją sprzedawać tak, jak inne napoje, np jak kefir)

Gość odpowiedź na pytanie
Bo seks oralny powinien działać w obie strony. ( sprzedawaliby również kobiecy śluz,jeśli wierzyć amatorom minetki)

Gość gość
ja sobie nie wyobrażam żadnej formy sexu bez uczucia muszę pragnąć i kochać,wtedy będzie mi ten on smakował :D

Gość gość
Nie robię lodów bo zaraz mi sie oświadczają :D a ja wole byc panienką :D

Gość gość
moja była miała strasznie głębokie gardło, taka cicha myszka z niej była ale lody robiła niesamowite :D

Gość gość
gosciu raczej masz krótka pałkę :D

Gość renia 0210
ja wczoraj o******ęłam mężowi(a bardzo to lubię!!!).Najpierw delikatnie polizałam czubeczkiem języczka łepek ,potem rozsunęłam usta,wsunęłam go do buzi i ssałam tak długo ,aż wystrzelił jak torpeda!!!

Gość gość
Jeju! Ciężko wybrać :3 Moja kobieta tak cudownie robi lodzika, robi to z taką czułością i zaangażowaniem że chciałbym abym nie kończyła :3 Chociaż JEDEN Z NAJLEPSZYCH zrobiła mi dziś i kilka dni temu :3 Kiedy ssała głęboko że tylko prosiłem o więcej :3 Uwielbiam też tak jak dziś że wzięła głęboko potem wzięła tak do połowy i namiętnie lizała :3 Moja kocica robi to tak cudownie że wszystkie lodziki są niezapomniane :3

Gość gość
ja robilam mojemu facetowi w kinie :) bardzo mi się to podobalo, jemu na pewno też! to byla nasze pierwsze wyjście do kina, ale na pewno nie ostatnie :) byliśmy na samej górze, obok nikogo, jak tu nie skorzystać <3 uwielbiam mu robić loda :D

Gość gość
Polecam lodzik z herbatka! Ja jako mężczyzna odczułem takie wspaniałe ciepło że ciagle prosiłem o więcej :3

Gość gość
Te orale z orgazmem w samochodzie, to mi się wydają podejrzane. Sam miewałem taką przyjemność kiedyś, gdy jeździłem z żoną do tzw "daczy". Było tradycją, że gdy już została tylko polna droga, to ssała mi i wysysała. ALE! Nie wiem, czy tak jest zawsze, ale mój samochód zostawiony na jałowym i na pierwszym biegu nie zatrzymywał się, tylko pyrkał sobie i poruszał się z szybkością mniejszą od pieszego. W takiej sytuacji ryzyko było małe. Nawet krótkie momenty słabego kontaktowania, szczególnie w trakcie wytrysku, mogły najwyższej spowodować wjechanie w orne pole i problemy z powrotem na uklepaną drogę. JA SOBIE NIE WYOBRAŻAM TEGO w normalnym ruchu między samochodami. To jakieś bajki! Chyba, że ich "orgazm" oznacza coś kompletnie innego, niż u mnie.

Gość gość
Z lizaniem jajek jest najprzyjemniejszy.