Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grey33

Najlepszy ,,lodzik" w życiu

Polecane posty

Gość gość
Mojemu w aucie zrobiłam lodzika do końca by nie ubrudzic w cls tapicerki :-) kocham mojego peniska

Gość gość
W aucie na szybcika z polykiem by nie ubrudzic tapicerki tak pozegnalam mojego faceta na dworcowym parkingu :-)

Gość gość
Niektóre kobiety są kochane,potrafią zrobić super lodzika. :)

Gość gość
Może ktoś chętny poduczyć dziewczynę która jeszcze nie miała okazji spróbować ale ma na to ochotę? Wzięła bym z 2/5 lekcji, żeby sprawdzić czy mi się spodoba od razu lub z czasem.

Gość gość
Jestem chętny. Podaj jakieś namiary na siebie.

Gość gość
gość 6.24 Ile masz lat? Zapytała bym też skąd jesteś, żeby sprawdzić czy nie będziemy mieć daleko, ale to może już potem, bardziej prywatnie.

Gość gość
36, a Ty?

Gość gość
To podasz namiary na siebie?

Gość gość
Najlepszy to taki do końca i w nietypowym miejscu

Gość gość
A mi najlepszego lodzika w życiu kiedyś zribila 17sta gdy ja miałem 30lat.Nie zapomnę jego do końca życia .Brała go całego do ust wręcz polykala nie wiem gdzie ona go wsadzala a była drobnej budowy. Była delikatna a zarazem szybka i stanowcza. Na koniec wszystko połknela z uśmiechem.Jeszcze mi małego oblizala jak opadł jak zobaczyła że jeszcze sperma została na główce. A tak to cały czas standardowo...niby dużego nie mam ale każda tylko do połowy bierze o koniec:/

Gość gość
Moja dziewczyna miała wtedy 17 lat, ja 18. Byliśmy u niej w domu, u niej była całą rodzina + wuja i dziadkowie. Poszliśmy do drugiego pokoju, za drzwiami. Uklęknęła, ściągnęła bluzkę i stanik. takiego podniecenia nigdy nie miałem, dodatkowo jej rodzina chodziła cały czas za drzwiami i mogli nas przyłapać. Zrobiła to do końca z połykiem, uff fajne czasy to były ;)

Gość gość
A mój mąż zabardzo nie lubi lodzika.Robię mu bo to mnie podnieca ., aż cieknie że mnie.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
mi była dziewczyna zrobiła porządnego lodzika w przedziale w pociągu IC oczywiście jak zawsze wszystko połkneła, połykała zawsze z wielką chęcią...mogłem sie spuszczać gdzie tylko chce, w cipce, na cipke, usta, buzia, piersi.... złota dziewczyna!

Gość gość
Lodzik to jest to

Gość gość
Malbork Pub NEMROD i czarnulka za barem o imieniu bodajże Maja. Polecam każdemu bo dziewczyna zna się na rzeczy. Cena 50zł, lodzik na zapleczu z połykiem, pełna profeska. Zawsze tam wracam gdy tylko jestem w Malborku. Minusem jest to, że czasem trzeba troche poczekac ale i tak do każdego podchodzi indywidualnie. Zadnych schodów w postaci gumki czy zbędnego mycia członka, od razu zaprasza na zaplecze i bierze do ust. POLECAM !!!

Gość O gościu 08 33
Na 100℅ to facet, któremu Maja kazała spieprzać. To mógł napisać tylko facet odrzucony.

Gość gość
Z lizaniem jajek jest bardzo przyjemny i daje wiele miłych doznań. ❤

Gość piacek z osp
Miętowy z posypka czekoladowa. Zawsze spuszczam sie w lody które sprzedaje