Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia456

mam problem z facetem pomocy

Polecane posty

Gość Madzia456

Problem to właśnie sex bo ja ulwielbiam sex tak jak każda z nas ale z moim facetem na poczatku było cudownie potrafił szybkim tempem bez gumeczki ponad godzine miałam zawsze 2-4 orgazmy takie że aż mną wyginało ale ostatnio po 20minutowej penetracji zaczełam czuć pieczenie w środku, zawsze sie kochalismy praktycznie codziennie i to nawet czasami dwa razy w ciagu dnia , kochać siezaczelismy z dwa miesiace temu , teraz nie kolismy sie 2 tygodnie i dzis rano znowu sprobowalismy a mie dalej piecze tam:( nie wiem co robić byłam u ginekologa to powiedział że jest wszystko ok co o tym sadzicie ?

Gość gość
ginekolog jest słaby

Gość gość
moze zlapalas infekcje albo masz nadrzerke, zapisz sie do naprawde dobrego ginekologa, ja niestety ci nie pomoge gdyz specjalizacje mam z neurochirurgi :P obstawialabym infekcje z racji tego ze dosc czesto penetracja miala miejsce, bez zabezpieczenia jak mowisz, a jak dobrze wiemy swiat jest zanieczyszczony... zrob badanie krwi najpierw :D powodzenia

Gość gość
może masz nerwice, może ktoś Ci coś włożył do majtek a może lekarz się pomylił lub nie dbasz o higienę

Gość wyzsza szkola lansu i balansu
z jednym? to jestes szczesliwa kobieta, ja mam problemy z ruska mafia 🖐️

Gość Madzia456
dbam o chigiene i moj facet tez !!!!!! moze tak byc ze jakos scianki cippki nie nattarly bo dzis zauwarzyłam zaczerwienienie na wargach sromowych ale wlasnie to nie wyglada jak infekcja tylko jakby od bicia ...

Gość Aras30
długo sie kochaliście i "przetarła" się ścianka, mogła być podrażniona, w jednym miejscu i masz infekcję