Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the joker

Kafeteria pokazuje prawdziwą naturę kobiet. I właśnie tu doskonale widać, że gor

Polecane posty

Gość the joker

sze istoty nie istnieją. Tu przyznają się do tego do czego nie miałyby odwagi w realu, a pomnóżcie to jeszcze przez 2, bo i tu nie napiszą czegoś do czego nie mają odwagi przyznać się przed sobą.

Gość the joker
Nie było moim celem odkrywanie ameryki tylko podjęcie dyskusji na ten temat. Osoba tak błyskotliwa powinna to z miejsca zauważyć.

Gość gość
Kobieta...dla mnie kobieta to osoba mila, usmiechnieta, pachnaca, kulturalna z taka chcialbym miec dzieci, rodzine, ciekawe zycie.....ale oosoby wulgarnej, agresywnej, zawzietej,negatywnej, zboczonej i wrednej nie mozna niestety nazwac kobietą...bo wtedy ubliza sie prawdziwym kobietom.Ciezki temat ale ...taka prawda, nie wyobrazam sobie slubu i wprowadzenia do mojej rodziny takich osobniczek...co nie oznacza ze nie kozystam sexualnie...kobiety szanuje, a inne sa dla zabicia czasu i energii...do czasu az zwiaze sie na cale zycie z prawdziwa kobieta, ktora moze zostac mamusia dla moich dzieci, no i napewno kobiete z klasą i kultura bede szanowal i traktowal jak ksiezniczke, jak moja rodzine...pozdrawiam panie z klasą :)