Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONPIOOOTRRRRRRRR

OBRAZLIWE SLOWA ZE STRONY KONSULTANTA SIECI KOMORKOWEJ POMOCY

Polecane posty

Gość ONPIOOOTRRRRRRRR

Witam. Wczoraj miałem nieprzyjemną sytuację podczas rozmowy z konsultantem pewnej sieci komórkowej... Zadzwoniłem do biura obsługi, ponieważ chcialem zacząć korzystać z ich usług. Sprawa dotyczyła Internetu. Zostałem uprzedzony, że rozmowa jest nagrywana. Miło się rozmawiało z konsultantem, trwało to ok 20 minut. Oprócz tego chciałem przenieść swój numer telefonu komórkowego do ich sieci, a więc ten konsultant powiedział, że przekaże telefon koledze obok, który zajmuje się telefonami komórkowymi. Uprzedził, że trzeba na chwile poczekać. Miałem włączony na głośnomówiący i moja żona też wszystko słyszała. No to czekamy... Jakież było moje zdziwienie jak usłyszałem przez telefon jak konsultant mówi do tego kolegi, że gadał teraz z nieogarniętym gościem. Szok! Czekamy dalej. Za chwile słyszymy "miał ten pajac czekać a jest zajęty"! ( no bo konsultant kazał czekać, nie mówił żeby się rozłączyć). Po ok 5 minutach ten konsultant się zorientował że połączenie ze mną nadal trwa i dalej słyszę miłe słowa "palant się nie rozłączył". Ja już wkurzony na maksa mówie do niego, że co to mówi, czy tak ma traktować klientów? Rozłączył się!

Gość gość
Pewnej sieci? Dlaczego nie napiszesz, że chodzi o orange? :classic_cool:

Gość ONPIOOOTRRRRRRRR
hahaha :D skąd to wiesz? ;>

Gość ONPIOOOTRRRRRRRR
Po ok 10 min dzwoni ten jego kolega obok co miał ze mną rozmawiać na temat telefonu komórkowego. Mówi, że kolega mu przekazał, że ma zadzwonić do mnie. Ja powiedziałem, że rozumiem, ale pierwsze chciałbym się dowiedzieć jak ten jego kolega obok się nazywa. Powiedział żeby na chwile poczekać i się rozłączył.

Gość Anne_Lise
konsultuje kazda decyzje z kolezanka nie mam wlasnego zdania, nie jestem w stanie podjac zadnego dzialania bez suflera 🖐️

Gość ONPIOOOTRRRRRRRR
Mówisz o mnie? Ja już zgłosiłem to. Pytam o Wasze zdanie i jakbyście postąpili :) Ja osobiście jestem w szoku

Gość ONPIOOOTRRRRRRRR
ktoś się jeszcze wypowie w tej sprawie?

Gość gość
Nie zesraj sie dostanie upomnienie i tyle a tobie wcisnąć list z przeprosinami hehhee

Gość gość
Dziwne bo zwykle rozmowy sa nagrywane. Wiec zadzwon tam zloz skarge powiedz ze dzwoniles o tej i o tej godzinie i opisz przebieg rozmowy.

Gość ONPIOOOTRRRRRRRR
też tak myśle ze upomnienie, a to oni listy z przeprosinami wysyłają? :D

Gość ONPIOOOTRRRRRRRR
Tak, dzwoniłem tam, pytali o godzine, jak długo i jak ta rozmowa wyglądała.