Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy żółte zęby u kobiety bardzo rażą

Polecane posty

Gość Anne_Lise
zielone raza bardziej :classic_cool:

Gość gość
jest odstęp między 0 a , także musicie to skopiowac i poprawić

Gość gość
dziewczyno połowa społeczeństwa ma żółte zęby, nieliczni wybielają... nie załamuj się ! :). przecież to ludzkie, a mi to u dziewczyny nie przeszkadza... jeżeli ciebie to tak bardzo razi, kup paski wybielające whitetime :) tydzień i białe jak u gwiazd koszt ok 60/80 zł :) pozdrawiam

Gość gość
ten link kompletnie nie działa, mimo że go poprawiam usuwając spacje

Gość gość
myślę że większość ludzi to razi bo podobno pierw zwracają uwagę na wygląd

Gość gość
Byłam wczoraj u dentysty, bo z 2 lata nie byłam i masakra. Połowa zębów do wyrwania! Normalnie myję zęby każdego dnia, a tu takie coś. Jak to jest możliwe, że ponoć zepsute zęby w moim wypadku w ogóle mnie nie bolały, nie miały ubytków tylko ciemniały trochę od środka. Czy to jest wskazanie od razu do wyrwania, a może ten dentysta to jakiś konował??? POMOCY!!!

Gość frendzello
Powiem tak, żółte zęby, no trudno, nie jestesmy idealni, okej, ale krzywe to tragedia. Takze jak masz proste, ale niestety zólte zęby, to niczym sie nie przejmuj ;)

Gość gość
myje zęby a ją pr******* zżera ...pech !

Gość gość
Idź do innego dentysty. Mi dentystów chciała wyrwać ząb jak miałam 15 lat, mam teraz 40 i ząb nadal mam, mój obecny dentysta powiedział, ze wszystko ok, może mi tylko nałożyć koronkę ze względów estetycznych. Więc zawsze trzeba zasiegac kilku opinii. Ona była ignorantka i partaczka.

Gość gość
Jaki dentysta w 21 wieku chce wyrwać połowę zębów bez próby ich ratowania??? Przypadek musiałby być beznadziejny ale taki mega mega lub musiałbyś zażyczyć sobie protezę. No chyba, że poszłaś na NFZ oni za darmo mogą tylko wyrywac ha ha.

Gość asystentka10
"Byłam wczoraj u dentysty, bo z 2 lata nie byłam i masakra. Połowa zębów do wyrwania! Normalnie myję zęby każdego dnia, a tu takie coś. Jak to jest możliwe, że ponoć zepsute zęby w moim wypadku w ogóle mnie nie bolały, nie miały ubytków tylko ciemniały trochę od środka. Czy to jest wskazanie od razu do wyrwania, a może ten dentysta to jakiś konował??? POMOCY!!!" zmien koniecznie dentyste! mozliwe ze te zeby obumarły ale to nie wskazanie do wyrwania! trzeba wtedy je przeleczyc kanałowo i tyle, a ząb zostaje

Gość prawictwo pospolite128
lepsze zółte niz białe .. Zółte wygladaja sztucznie ..

Gość prawictwo pospolite128
Uzebienie z lewej strony jestem na tak z prawej - jestem na nie htt p://pu.i.wp.pl/k,NDcxNDUxNTEsNzM2Mzcz,f,Miley_Cyrus_zeby.jpeg

Gość gość
Akurat mam proste, zachwycają się nawet koeżanki i w rodzinie że tak fajnie mam proste.. Ale denerwuje mnie ich barwa! Ubieram się elegancko i dobrze byłoby mieć ładne ząbki jak perełki.

Gość gość
Kolor zolty nie razi, za to bialy moze oslepiac.

Gość gość
Wiecie co ,ja mam bardzo biale zeby przez cale zycie .Nigdy nie wybielałam .Podobno taka kość .A z drugiej strony co pól roku muszę sie kontrolowac ,inaczej nie miałabym pewnie połowy zebów .Dbam o higienę .A dopiero niedawno dowiedziałam się ze mam niedobór witaminy D i to moze byc przyczyna słabej kośći . No własnie z jednej strony piekne snieznobiałe z drugiej słabe ...

Gość gość
.http://img577.imageshack.us/img577/7853/zeby3.jpg tak wyglądaja, znalazłam inne zdjęcie. Tylko ja nie mam tych mocniejszych przebarwień na cały ząb, tylko bardziej w górnych partiach, tak to mam ciut jaśniejsze (choc nadal żółte) i równomierniej jest to rozłożone.

Gość gość
nie lubię kobiet z zółŧymi

Gość gość
te ze zdjęcia są przede wszystkim krzywe, a kolor większość taki ma

Gość gość
jak brakuje minerałów to są snieznobiałe,tyle ze po czasie psuja sie od srodka

Gość gość
wiem bo tez tak mialam,mialam snieznobiale zabki,tera wszystkie do leczenia bo sie posypały nagle

Gość gość
rzulty to przecie taki dźwięczny kolor i nastrojowa barwa?