Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

golenie miejsc intymnych, POMOCY !

Polecane posty

Gość gość

zawsze jak golę sobie cipkę i bikini to wychodzą mi czerwone plamki i krostki takie jakby małe pryszcze... i w dodatku bardzo mnie to swędzi.. ;( i po każdym goleniu wrastają mi się włoski ... POMOCY !! aż wstydzę się facetowi pokazać, bo tak to okropnie wyglada ; (( znajcie jakieś sposoby na takie podrażnienia ? uzywam kremu bambino po goleniu zawsze, ale to mi nic nie daje ;(

Gość gość
Bo jest tlusty i moze zatykac pory,moze zamiast maszynki uzywaj kremow albo idz po prostu do kosmetyczki:-)

Gość gość
własnie po kremach po depilacji mam tak samo, zastanawiałam sie nad zabiegami laserowymi ale jednak to jest kosztowane :(

Gość gość
Jesteś alergiczką ? Lub masz wrażliwą skórę ?

Gość gość
własnie nie jestem alergiczka ;/ i nei mam wrazliwej skóry , tylko na cipce tak mam ;/

Gość gość
Miałam identycznie. Teraz nauczyłam golić cipke tam niżej normalnie, a górę a bikini z włosem i po problemie. Wiadomo u góry to może gładkie nie jest ale wystarcza że na dole idealnie :) aha, na krostki idealny jest sudocrem. Na drugi dzień większość znika. Spróbuj :)

Gość gość
No i pamiętaj o dobrym wypiankowaniu podczas golenia. Ja nie smaruje niczym po goleniu, jak coś wyjdzie to sudocrem i po sprawie

Gość gość
właśnie wiem ze jak wezme z włosem to nie bedzie idealnei gładka :( pojde do apteki i kupie ten sudokrem, :D a masc z witaminą A dobra jest ?

Gość gość
nie bo jest tłusta, mabyć coś z cynkiem, bo wysusza

Gość gość
Jak golisz się pod włos to będziesz miała następnego dnia masakrę, a odrost i tak będzie taka depilacja to zabójstwo. Ja tak sie goliłam kiedyś, ale teraz tylko z włosem i raz na kilka tygodni. Krótkie włoski są OK, zresztą nie mam czasu pilnować czy jest supergładko czy jakiś odrost. Takie przesadne dbanie o siebie to bzdura, dla próżnych i znudzonych nastolatek.

Gość gość
teraz sprobuje z wlosem sie ogolic , jak mi to wszystko zniknie ;/

Gość gość
ten sudokrem kupuje sie w aptece?

Gość gość
a jakich wy kremów do golenia uzywacie???

Gość gość
ja mam Bielanda vanity laser expert i jest do d**y..

Gość mamapoliimarty
ważne żeby maszynka była zdezynfekowana albo nowa za każdym razem, ja do tego zaraz po goleniu smaruję się provag żelem/antybakteryjny i łagodzi/, można też dla złagodzenia zaczerwienienia użyć bepanhenu. Sudocrem moim zdaniem za bardzo wysusza-ma cynk.

ja zawsze chodzę do salonu na depilację brazylijską, po której nic takiego nie występuje. zawsze chodzę do salonu http://timeforwax.pl/ , gdzie naprawdę miła obsługa robi to w profesjonalny sposób. poza tym ta depilacja starcza na długo więc nie trzeba tego robić np co tydzień ;)