Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona2489

Endometrioza

Polecane posty

Gość zagubiona2489

Witam Mam pytanie odnośnie endometriozy a dokładnie gdzie w Lublinie można znaleźć lekarza który poważnie potraktuje temat (z NFZ)? Od 4 lat mam okropne bóle podczas okresu, przed okresem i podczas stosunku.Strasznie boli mnie dół brzucha, a ostatnio nawet miałam krwawienie 5 dni po skończonym okresie. Byłam już u kilku ginekologów ale oni nie traktują poważnie moich podejrzeń cały czas mam przepisywane tabletki antykoncepcyjne że niby po tym przejdzie tylko problem w tym że ja chcę mieć dzieci i kiedyś może być już za późno. Jak do tej pory żaden z ginekologów nie chciał mi wykonać żadnych badań. Może ktoś wie gdzie potraktują temat poważnie?

Gość gość
lekarze z nfz nie potraktują Cię poważnie. ja tak chodziłam 8 lat. od roku jestem w klinice leczenia niepłodności, jestem już po laparoskopii - endometrioza 2. stopnia. masakra. dzieci póki co nie mam i widać, że endo skutecznie nie pozwala mi na zajście w ciąże. zrób sobie marker ca 125 - często widać po nim czy endo jest rzeczywiście. potem do jakiegoś dobrego specjalisty, który potraktuje Cię poważnie. powodzenia

Gość Wapieniczanka
Witajcie...:) Mam krwawienie z o***tu podczas miesiączki,silne bóle brzucha,ciągle bolą mnie jajniki,,,' Byłam u proktologa-powiedziała,że to może byc endometrioza. Mam bolesne współżycie,wypadaja mi włosy,kiedys trafiłam do szpitala bo miała 2tygodnie okres.Dostała doksycyline i recepte na Diane-35... Do dzis mam problemy z miesiączką.Ginekolodzy do których chodzę,zapisuje leki hormonalne,.Nie wiem co robic ryczę juz mi sie chce.Mam 36lat i nie mam dzieci:( Doradzcie.Proszę