Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego idziecie do prostej pracy fizycznej skoro nie musicie i stać was?

Polecane posty

Gość gość

To nie rozwija. ? Znam jedną, mąż biznesmen a ona z talerzami po******la :D i się tym szczyci. Zwała.

Gość gośćxxxxx
Mądra kobieta. Przynajmniej jak maż w doopę ją kopnie to będzie mogła z talerzami po******lać, a nie pokazać 10 lat pustki w cv.

Gość gość
rozwija charakter i ciało ( mięśnie i figura ), ale ty wiesz lepiej że bardziej rozwijają chrupki na kanapie przed tv

Gość gość
no wlasnie - jak maz ja kopnie, to ma sie zabic, bo nie ma doswiadczenia zawodowego? dobrze, ze stara sie byc niezalezna, a i zadna praca nie hanbi

Gość gość
rozwija charakter i ciało ( mięśnie i figura ), ale ty wiesz lepiej że bardziej rozwijają chrupki na kanapie przed tv No akurat nie zgadłaś, mówią, że mam idealną figurę :) i pracę zgodną z wykształceniem. Ona jest płaską deską bez tyłka, krótkie niezgrabne nogi, mięśnie to ona ma - ale na ramionach jak chłop :D Prosta jest.

Gość gość
to niech bedzie prosta, ale niech bedzie chociaz troche niezalezna od meza - mąż to nie rodzina

Gość gość
No co się dziwisz, widocznie jest prosta (może prostacka hihi) to myśli w ten sposób. Dziwne, że mąż jej nie wkręcił do lepszego miejsca albo nie zatrudnił u siebie. Pewnie mu nie zależy.

Gość gość
16:16 jestem facetem pustaku

Gość gość
ide bo mi sie polepsza humor czuje sie potrzebna

Gość gość
Jak taka praca może rozwijać? Też znam jedną taką, "laska" jest tak prymitywna.....

Gość gość
a gdzie jest napisane, że "praca musi rozwijać"? ja idę do pracy odpocząć po robocie w domu (praniu, gotowaniu, sprzątaniu) i jak najbardziej rozwijam się w pracy - odwalę sprzątanie na które mam 5 godzin w dwie i resztę czasu czytam książki, leżę, uczę się języka i za to wszystko dostaję 50 funtów dziennie!

Gość gość
i jeszcze sobie piję kawkę i nie muszę patrzeć na inne gęby, które na fali współzawodnictwa utopiły by cię w łyżce wody!