Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamaaaaaa

5 latce szybko przetłuszczają sie włosy

Polecane posty

Gość Mamaaaaaa

Witam, od jakiegos czasu mojej prawie 5 letnie corce szybko tłuszcza sie włosy umyje dzis wieczorem, jutro sa ok ale juz pojutrze tłuste jakby 2 tyg nie myła zmienilam szampon i nic teraz kupiłam BAMBI ma proste blond wlosy Co moze być przyczyna? juz raz tak miala bodajże w tatmym roku potem to minelo i teraz znowu wypadaloby myc co 2 dni

Gość gość
a co ile myjesz? moja koleżanka od urodzenia myła małej co dziennie i teraz dopiero zauwazyła ze wosy tak do mycia przyzwyczaiła że juz po nocy sa nieswieze.

Gość dhsdhqdkjwqhdq
myłam raz w tygodniu w lecie czesciej bo wiadomo dziecko sie poci ale jesien- zima- zawsze w sobote badz niedziele teraz wypadało by co 2 dzien i boje sie ze wlasnie sie przyzwyczaja do tego i tak juz zostanie a u dziecka o chyba nie zbyt dobre zeby tak czesto myc- wlosy sa dlugie wiec to też jest troche problem myslalam ze moze od suszarki bo jesien-podsuszam je suszarka zeby nie spała z mokrymi bo ciagle chora byla ale ostatnio nie suszylam i nic to nie dalo

Gość gość
Wiesz co miałam to samo , i własnie dostałam skierowanie do endykronologa dzieciecego .To nie jest normalne uwierz mam 2 córki włosy myte codziennie i tylko u jednej taki problem