Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konkurs pekao 1300 powodow aby placic karta

Polecane posty

Gość gość
Wyyyyyyygrałem tablet!!!!! Zrobiłem około 120 transakcji kartą! A już myślałem, że nic nie wygram skoro inni mieli 920 transakcjach.

Gość gość
wiesz ktore miałeś miejsce?

Gość gość
a ja wygralam zestaw endo :) szkoda, ze nie tablecik, ale widoczniee nie byl mi pisany ;)

Gość gość
ja też wygrałem zestaw endo :)

Gość gość
ile mieliście transakcji przy wygraniu zestawu endo??

Gość gość
jak już informują o wygraniu endo to raczej wszystkie tablety już się rozeszły :-(

Gość gość
Ja mialem 80 pare transakcji i wygralem endo

Gość szczęśliwy zwycięzca tableta
tak jak już pisałem miałem około 120-130 transakcji, Nie zapytałem, które miałem miejsce-emocje, zadzwonili też w trakcie pracy. Tablecik za free-ach ach.......

Gość gość
Tez wygralam endo 82 tranzakcje

Gość gość
ja wygrałem tablet miałem razem 225 tranzakcji czyli po jakieś 4 dziennie w połowie konkursu obliczyłem sobie że mam 3 tranzakcje dziennie więc zmotywowałem się i chciałem podwyższyć średnią moje koleżanki były zachwycone zakupami z dostawą do domu :P dajcie znać jak już doztaniecie telefon z banku odnośnie odbioru bo ja wczoraj miałem telefon z informacją że wygrałem a w banku w którym chciałem odebrać jeszcze nic nie wiedzieli

Gość gość
czegoś tu nie rozumiem, mam 115 transakcji a do mnie nie zadzwonili jeszcze. Ma ktoś podobny problem?

Gość gość
czekaj cierpliwie jeszcze zadzwonią. Nie podają miejsc. Ja się pytałam i babka powiedziała, że nie mogą podać

Gość gość
Biedne cebulaki tableta nigdy nie wiedziały

Gość gość
ja wygrałam tablet. jak pytałam się o termin odbioru,to Pani powiedziała mi,że nagrody będą rozsyłać do oddziałów banku po świętach,więc do odbioru pewnie będą tak po 25.04

Gość gość
miejsca nie chcą podac a potem się okaże że ktoś kto miał np. 100 transakcji wygrał endo a ktos kto miał 90 tableta. Wg mnie powinni oficjalnie opublikować ranking i iloscią transakcji aby każdy wiedział czy go nie zrobili w balona i ile mu zabrakło.

Gość gość
No do mnie też nie dzwonili, ja miałem 115, ale spokojnie do jutra powinni obdzwonić wszystkich, bo jutro muszą sporządzić ranking cokolwiek to znaczy- tak jest w regulaminie

Gość gość
Kiedy oni będą dzwonic.mialam 100 transakcji i do dzis nie zadzwonili ani o tableta ani Endo...dla mnie to oszustwo i tyle

Gość gość
a z tą wartością zestawu Endo to chyba troche przesadzili. Sprawdziłem na stronie Endo. Wszystkie elementy wchodzace w skład tego zestawu kosztują ok. 210 zł (oczywiście bez kuponu zniżkowego 30% do tego sklepu) . A Bank podaje 350 zł

Gość gość
Może Ci co mieli około 100 transakcji są na tak jakby liście rezerwowej i wahają się między tabletem a endo- Taka moja teoria xD

Gość gość
nie rozumiem co to znaczy "wahaja sie" skoro jest 300 tabletow do rozdania to pierwsze 300 osob z listy dostaje tableta a kolejne tysiac osob zestaw Endo :o wystarczy zrobic ranking i nie ma czegos takiego jak lista rezerwowa i wahanie sie, no chyba ze ktos z tabletowych nie odbiera telefonu, ale jak ktos robil ponad 100 transakcji to chyba liczyl na wygrana wiec na telefon tez czeka :/

Gość równanie terroru psychicznego
Mnie też śmieszy, to cwaniactwo, te sposoby aby wygrać jakiś konkurs. Ale wiem z czego to wynika i to już mnie nie śmieszy. Po prostu z biedy i braku realnych szans na wyjście z niej. Bogaty zachód nie musi kombinować, nie na taką skalę, jak Polacy i inne biedne narody.

Gość gość
zazwyczaj człowiek biedniejszy nie bawi sie w konkursy tego typu....i nie cwaniakuje w taki sposób jak rozbijanie transakcji na mniejsze zeby cos wygrac.Ja bym sie ze wstydu spalila po prostu jakbym miala prosic sprzedawcę o takie rozwiazania, serio. Bralam udzial w konkursie, owszem, zrobilam jakies 100 transakcji, ale jak bank zobaczy to wiekszosc z nich to byly transakcje na parę set zlotych , kilka tysiecy..troche na paredziesiat zlotych.I pomyslcie jakbym miala to rozbijac na mniejsze po dyszke czy dwie to nie dosc ze stalabym przy kasie pare godzin ( na co zwyczajnie nie mam czasu ) a po drugie rozwalilabym was na łopatki z iloscia transakcji... No ale predzej zapadlabym się pod ziemię :o

Gość gość
za grosz honoru :)

Gość gość
Ludzie czy wy naprawdę jesteście tacy tępi? Jak ktoś wam daję 100zł jako darowiznę to też mówicie że nie jesteście biedni i nie weźmiecie tej stówki. Bo ja może kokosów nie zarabiam ale jak coś można wygrać dość łatwym sposobem to czemu nie?

Gość gość
Mam 221 transakcji i nikt do tej pory do mnie nie zadzwonił. Najprawdopodobniej złożę reklamację

Gość gość
a rejestrowaliście się w konkursie? Może dlatego nie dzwonią.

Gość gość
Rejestrowałem się przez internet