Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konkurs pekao 1300 powodow aby placic karta

Polecane posty

Gość Witam witam cześć
Witam. Do mnie również nie dzwonili. Zarejestrowała mnie Pani w banku, wiec raczej jestem. Miałem około 140 transakcji, więc może jeszcze nie wszystko stracone. Czekam dalej. Dostał ktoś może telefon na dniach ?

Gość gość
TEN KONKURS TO OSZUSTWO! Napisałem do PEKAO dwa e-maile jeden był odnośnie konkursu z zapytaniem o ilość Transakcji potrzebnych do wygrania czegokolwiek, drugi to głupie próbne pytanie. Na pierwszy e-mail nie dostałem odpowiedzi od 3 dni, natomiast na drugi odpowiedź przyszła po 1 godzinie. Według mnie ta sytuacja tłumaczy wszystko. No ale cóż, na tym świecie to banki mogą wszystko, bo pieniądz jest w naszym społeczeństwie najważniejszą wartością, banki to instytucje dbające o nasze pieniądze więc wszystkie kraje pozwalają na oszustwa bankowe. Kryzys w europie przez oszustwa bankowe, kryzys w Grecji przez banki, a klienci Amber Gold nadal nie otrzymali z powrotem swoich pieniędzy. Straciłem zaufanie do banków... Ostatnio mój bank nawet pobrał mi bezprawnie ratę kredytu nie z mojego konta walutowego, a ze złotówkowego, ze swoją prowizja i spredem. Przez co wyszło 100 zł drożej, odwołałem się, czekam miesiąc i nic. Wątpię żeby kogoś reklamacja została rozpatrzona pozytywnie. Przepraszam, została w ogóle rozpatrzona

Gość gość
Czy ktoś odebrał już wygrany tablet? bo do mnie dzwonili 15.04 z informacją że wygrałem tablet i w ciągu paru dni miał odezwać sie ktoś z oddziału banku w sprawie odbioru a do dziś cisza.

Gość gość
Jeszcze się okaże że nikt nagrody nie dostanie, to będą jaja xD

Gość gość
Tabletów nie wysłali jeszcze - trwają procedury reklamacyjne. Zgłosili się ludzie którzy mają ilość transakcji wystarczającą do odbioru tableta ale... nie zgłosili się do konkursu w formie wymaganej przez regulamin. Sorry Winetou... ;)

Gość gość
Ja dziś dostałem tablet 225tranzakcji opłacało się :)

Gość gość
A skąd macie rankingi, bo ja znaleźć nie mogę. Też do mnie dzwonili, że tableta dostanę, a teraz cisza.

Gość gość
Nie ma żadnego rankingu, właśnie oto chodzi że każdy by chciał wiedzieć który był.

Gość gość
nie ma zadnych reklamacji jakies trole pisza o takich bzdurach - reklamacje, podawanie przez bank ilosci transkacji - nikt tego nei robi i raczej nie bedzie robil po to jest forum zeby sobie pomagac i samemu ustalic ile udalo sie tych transakcji zrobic zeby wygrac ta a nie inna nagrode

Gość gość
Są reklamacje, poczytaj regulamin

Gość emeryt_
Wszystko jest z opóźnieniem, ale jest. Przed chwila wróciłem z banku z wręczoną nagrodą - tabletem i... cieszę się, ale bardziej mój syn. Miałem 159 transakcji kartą. Życzę cierpliwości wszystkim

Gość gość
Witam, też dzisiaj odebralem tablet. Transakcji nie liczyłem coś ponad 300.

Gość gość
Pozabijajcie się za jakiś śmieszny tablet. :D

Gość gość
Ja też dziś odebrałam tablet. Transakcji 187. Czy Wy również nie dostaliście żadnego dowodu zakupu do tabletu ? Potrzebny on jest do ważności karty gwarancyjnej w razie konieczności naprawy w serwisie.Ja w banku dostałam tylko potwierdzenie odbioru nagrody i fabrycznie zaplombowane pudełko z tabletem. Gdy spytałam się o dowód zakupu,to Pani nic na ten temat nie wiedziała. A bez tego papierka karta gwarancyjna jest przecież nieważna. Niedawno wygrałam w zupełnie innym konkursie i gdzie indziej czytnik e-booków i bez problemu dostałam do niego dowód zakupu z wpisanym numerem seryjnym. Wszyscy cieszycie się z tabletów,ale czy ktoś pomyślał co będzie gdy któryś z nich się zepsuje? Jeśli pójdziecie z nim do serwisu to bez dowodu zakupu nic w nim nie zdziałacie.

Gość gość
tez ide dzisiaj odebrac tablet :) znow komentarze tych zazdrosnikow ktorzy nie wierzyli w nagrody ;]

Gość emeryt_
Nie ma i nie będzie gwarancji na te nagrody, gdyż dowód zakupu jest na wszystkie 300 szt i dołączony jest do kosztów reklamowych banku. (To jest jedynie mój osobisty pogląd). Stare przysłowie mówi, że darowanemu koniu w zęby się nie zagląda, wiec nie przejmujcie się takim problemem :-)

Gość gość
Bank Pekao SA chyba stracił kontrolę nad konkursem. Wiem na pewno że do tableta wystarczyło 110 operacji a znam 2 osoby które miały więcej i im nie przyznano.. To chyba dowód na to że KTOŚ połaszczył się na sprzęt Dla mnie to oszustwo przez duże O

Gość gość
Ja też brałem udział w konkursie i nawet juz o nim zapomnialem ale wrocilem do tematu i uwazam ze gdyby nie mili nic do ukrycia to podali by liste l przynajmniej 3 ostatnich liczb kartyjak nie chca nazwisk Zastanawiam sie nad reklamacja a jak nie rozpatrza to chyba zmiene bank

Gość gość
Ja też brałem udział w konkursie i nawet juz o nim zapomnialem ale wrocilem do tematu i uwazam ze gdyby nie mili nic do ukrycia to podali by liste l przynajmniej 3 ostatnich liczb kartyjak nie chca nazwisk Zastanawiam sie nad reklamacja a jak nie rozpatrza to chyba zmiene bank

Gość gość
A ja wysłałem reklamacje bo mnie ewidentnie oszukali. Umieram z ciekawości jak się wytłumaczą bo mam znajomego który odebrał tablet a zrobił o 50 pare operacji mniej. I rzeczywiście może to dobry pomysł, mam wpawdzie tylko 4 pracowników ale może warto zmienić bank bo nie cierpie krętactwa oszustwa i dróg na na skróty

Gość gość
Myślę, że bank w tym wypadku nie oszukuje bo nie ma powodu. Dlaczego od razu krytykujecie, rzucacie podejrzenia. To nie fair..

Gość emeryt_
Do tych "niby oszukanych" - skąd wiecie, że Was oszukano? może po prostu źle wypełniliście zgłoszenie lub w ogóle nie złożyliście go, może były próby nieudanego połączenia telef. o przyznaniu nagrody? A może po prostu od razu bank poznał się na waszej złośliwości i niechęci do tego banku i całego tego konkursu, co potwierdzają te wasze wpisy. :-)

Gość gość
czy w nowej odsłonie konkursu, tj. sierpień - grudzień znalazł się już jakiś szczęśliwy posiadacz Samsunga??