Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konkurs pekao 1300 powodow aby placic karta

Polecane posty

Gość gość
Kilka postów wyżej ktoś napisał o "cwaniakowaniu" podając dane o transakcjach - na szybko licząc 250 000 zł / na rok - jeżeli te dane są prawdziwe, nie masz moralnego prawa wyzywać od cwaniaków ludzi, którzy zarabiają / wydają miesięcznie 1500 zł. Wygrałem tableta robiąc średnio 5 transakcji dziennie i od czasu do czasu "cwaniakowałem".

Gość gość
W regulaminie jest napisane ze do 30 kwietnia beda dzwonic wiec troche jescze czasu jest, ja jestem juz troche zmeczony chodzeniem wszedzie z komórka.

Gość haaha
wygralem tablet mialem okolo 120-140 transakcji do konkursu przystapilem dosc pozno bo w polowie marca kupowalem na swoja karte rzeczy dla siebie i dla rodziny, rozbijajac czesto zakupy na kupki po 30-40zl smiesza mnie ludzi ktorzy pisza tutaj ze buractwo i cebulactwo nikogo nie okradlem i nie zlamalem regulaminu byla wartosc transakcji powyzej 10zl ? byla to rozbilem sobie zakupy na kilka platnosci mozecie sobie plakac ze nie skorzystaliscie bo nagrody okazaly sie realne i latwe do zdobycia a jesli wam wstyd byloby kupowac cos na kilka razy to strasznie mi z tego powodu wszystko jedno, na pewno nie bede z tego powodu ubolewal korzystajac z netu na tablecie ktory byc moze pozniej sprzedam i kupi go ktos z tych zawstydzonych (a do pracy to jest wam wstyd chodzic ? bo mi by bylo harowac tyle czasu zeby kupic tablet ktory ktos wygral w konkursie robiac po prostu zakupy :D)

Gość gość
Powtarzasz się... Tylko po co to?

Gość gość
Kolega mądrze piszę! Jak dają to brać, jak biją to uciekać!

Gość gość
Won cebulaki zarzygane :o

Gość gość
Skończyły się tablety i koniec dziadowania lumpy

Gość gość
LUMPY? Ja rozumiem jak byśmy kogoś okradali, ale uczciwe wygranie konkursu, swoimi sposobami, to dziadowanie? WSZĘDZIE IDIOCI...

Gość gość
To nie jest uczciwe wygranie... to pazerność :)

Gość gość
dzwonia jeszcze teraz do kogos????ja mialam 100 transakcji i do mnie nie zadzwonili jeszcze, cos nie tak

Gość gość
Cos mają zastòj, do mnie tez nie dzwonili

Gość eeemeryt
Dlaczego w niektórych z was jest tyle zazdrości i zawiści? Czy nie potraficie pogodzić się z faktem, że ktoś inny wykonał więcej transakcji kartą niż wy i tym samym otrzyma za to prezent? Żal mi was, bo jesteście w swoim życiu przez tą swoja zazdrość nieszczęśliwi, i będziecie tacy do czasu, gdy się jej całkiem nie pozbędziecie. Sam sobie zazdrośniku odpowiedz na pytanie - czy to nie czasem TY zostałeś burakiem i baranem, że nie potrafiłeś zadbać o zdobycie tej nagrody? która tak na prawdę... nie jest rzeczą niezbędną, i nie pisz, że nie brałeś udziału w konkursie, bo inaczej tu byś nie zajrzał. Gratuluje wszystkim, do których uśmiechnęło się szczęście.

Gość gość
Ale wywody, normalnie jak w szkole podstawowej ;)

Gość betre
W jaki sposób uzyskaliście informację o zajmowanym miejscu w tym konkursie? (pytanie do osób, które jakoś tę informację zdobyły)

Gość gościo
Do "betre" : nie słyszałem, aby któryś z laureatów znał swoja pozycję w rankingu, po prostu został telefonicznie powiadomiony, tak jak i ja o nagrodzie. Rozmówczyni z banku otrzymała jedynie listę osób nagrodzonych do których miała dzwonić. Czy to nie wystarczy?

Gość gość
Czy ktoś dostał już informacje z oddziału w którym miał odebrać nagrodę? Skąd wiecie że nagrody były wysyłanę 25 kwietnia?

Gość gość
dzisiaj do mnie dzwonili. miałem 96 transakcji i wygrałem zestaw Endo. Spytałem Panią ile trzeba było mieć min. transakcji aby wygrać tableta to nie umiała mi odpowiedzieć. dziwna sprawa. zapytam drogą e-mailowa ciekawe co odpiszą.

Gość gość
dostałem info że na tableta trzeba było mieć min. 109 transakcji a na Endo 76.

Gość betre
Drogi "gościo": dla niektórych pewnie taka informacja już wystarczy dla innych nie :) uważam, że jeśli stworzono jakiś ranking to jednocześnie były jakieś miejsca,które powinno dać się sprawdzić...

Gość gość
czy ktoś odebrał już tablet? do mnie dzwonili 15.04,że wygrałam i do tej pory żadnego tel. z banku

Gość gość
Przez okres trwania konkursu miałem około 140 transakcji kartą i oczywiście tablet wygrałem. Niektóre transakcje zawierały się w przedziale od 50 do 150 ale była też na kwotę 1500 zł a według regulaminu miała znaczenie również kwota.

Gość gość
Dzwonią dzisiaj do kogoś?

Gość gość
Do mnie dzisiaj dzwonili. Wygrałem ENDO.

Gość gość
nigdzie nie podawali ilosci transakcji (tajemnica w kazdym takim konkursie) tablety wysylaja - ale w promocji citi banku w pekao jeszcze nie ma w placowkach tabletow czas maja do konca czerwca kwota transakcji nie miala znaczenia wedlug regulaminu - wystarczylo powyzej 10zl

Gość gość
mylisz się. w regulaminie jest napisane,że nagrody trzeba odebrać do 31.05. ilość transakcji była najważniejsza, ale w przypadku, gdy np. dwie osoby miały taką samą ilość transakcji, to miejsce wyższe na liście dostawała osoba, która miała wyższą łączną kwotę za transakcje. wystarczy dokładnie i ze zrozumieniem przeczytać regulamin. pozdrawiam

Gość gość
Ja też miałem sporo transakcji bo ponad 200 byłem zarejestrowany i żadnego telefonu. Wg mnie robią jakiś wałek na pewno będę reklamował i zachęcam innych do tego

Gość gość
Masz racje z tą reklamacją bo jak nic nie zrobisz to zawsze będą oszukiwać a od siebie dodam że o takich sprawach trzeba pisać bo jak wielu napisze krytycznie to może to przemyślą

Gość gość
Ja też miałem ponad 130 i żadnego telefonu. Dzwonił będę jutro do nich a jak nie to idę się sądzić. Nikt ze mnie idioty nie będzie robił.

Gość gość
a ktoś z was potwierdzał rejestracje telefonicznie? sprawdził czy posiada środek płatniczy wchodzący w ten wymieniony w regulaminie? sprawdził czy kwota tranzakcjii i ich rodzaj zgadzają się z tymi wymienionymi w regulaminie?

Gość gość
U mnie się wszystko zgadza bo nawet pytałem pani z banku.