Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża ze strzykawki prawdopodobieństwo

Polecane posty

Gość gość

Witam, Proszę o potraktowanie tego tematu na poważnie i darowanie sobie głupich komentarzy. Interesuje mnie tylko odpowiedz na zadane pytanie. Mam 28 dniowe cykle miesięczne. Ostatnią miesiączkę miałam 19 marca, a 22(4dc), 23(5dc) partner skończył we mnie. Natomiast 28(10 dc), 29 (11dc), 30 (12dc), 1 (14dc) zaraz po stosunku wprowadziłam strzykawką nasienie dosyć głęboko( pobrane prosto z prezerwatywy bez środka plemnikobójczego) do pochwy. Okres powinnam dostać planowo 16 kwietnia. Jakie jest prawdopodobieństwo, że udało mi się zajść w ciążę? Kiedy najwcześniej mogę zrobić test?

Gość gość
jeśli masz cykle 28-dniowe to badanie beta hcg wykaże Ci ciążę lub jej brak już koło 27 dnia cyklu. zwykły test może wyjść np. fałszywie ujemny. (wszystko zależy od dnia owulacji - jeśli wiesz kiedy ją miałaś to po 10 dniach można zrobić betę)

Gość bzdeciki
jak można powaznie traktowac pytanie zadane przed zdesprowana oszustkę

Gość gość
Biedny facet i biedne dziecko! Jesteś nienormalna!

Gość gość
Jakies szanse sa. Test mysle ze mozesz zrobic gdzies najpredzej w 26/27 dc polecam test pepino o czulosci 10miu dostepny w marketach lub bete hcg.

Gość gość
Masakra ...czyli wrabiasz go w dziecko a on nic o tym nie wie . Fajnie zaczynasz "życie rodzinne' . Niech to cholera.

Gość gość
Brakło jednego dnia. Przy cyklach 28-dniowych owulację masz w 13 dniu. Ostatnie dostarczenie plemników zrobiłaś 12 dnia cyklu. Gdybyś 13 dnia cyklu też dostarczyła nasienia - szanse byłyby bardzo duże. Teraz są też spore, ale mniejsze. Pewnie będzie dziewczynka. Jeśli chcesz chłopca - celuj w dniu owulacji. Plemniki męskie są szybsze niż żeńskie, ale też szybciej obumierają.

Gość gość
Tak to ta idiotka sprzed paru dni co chciala chlopaka bez wyboru pozostawic.