Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z policjantem.

Polecane posty

Gość gość

witam was kochane;) mam 22lata, powiedzmy spotykam się z policjantem, choć jest zle,bo ma dziewczynę która rozwiodła się z mężem dla niego.. a on się spotyka ze mną, z nim jestem na przyjażni, oczywiście znam się z nim 3lata, a on ze swoją jest rok, wcześniej ze mną kręcił. no i więc... marzę o tym, żeby mieć z nim dziecko. Owoc naszego romansu. więc jak zajść w ciążę z nim? kiedy i co i jak? i ile czasu uprawiać z nim? myśliscie drogie panie ze to zle? ze jak to sie potoczy? bardzo marzę o tym,aby mieć z nim dziecko!

Gość gość
idiotka

Gość gość
dlaczego tak uważasz "idiotka?"

Gość gość
ja przekroczylam szybkosc i zaproponowalam mu ze moze sobie jaka wemnie wyproznic jak skasuje ten mandat powiedzial okey,a le jak mnie zaczal palowac to swoja pala to myslalam ze zemdleje,tylko czekalam kiedy on ta swoja sperme we mnie wleje,doczekalam sie i spermy wemnie i drugiego policjanta ktory chcial tego samego ale ten juz nie mial takiej paly,ale i tak mi sie nogi chwialy i miesnia bolaly,wszystko wytrzymalam i bez mandatu odjechalam

Gość oflala
no co Ty nie powiesz? :D ale mi chodzi , o takie coś .. zeby to była nieplanowana ciąża , taka wpadka . ja z nim zawsze bez uprawiam . zeby to była taka wpadka , wpadka ciązowa o to mi chodzi !

Gość oflalao
Dobra widzę jak mi ładnie pomagacie ://

Gość gość
ale zeby mu ta palka dobrze stala i zeby ja do pchizdy twojej wlozyl

Gość gość
autorko idiotko to sie dobrze nasmaruj bo jak cie zacznie dymac zebys wciaze zaszla to mozesz nie wytrzymac