Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata_z_Gdyni

26 letni przystojny facet nigdy nie miał kobiety

Polecane posty

Gość Małgorzata_z_Gdyni

Poznałam niedawno 26 letniego przystojnego faceta i powiedział mi, że nigdy nie miał kobiety, nigdy się nie całował, nie chodził za rękę. Co z nim nie tak?

Gość gość
nie wiem co, ale cos na pewno, bo zaden przystojny normalny facet by sie nie uchowal w samotnosci tak dlugo

Gość Taki_jeden_964
Co z nim nie tak? xxx A co ma być nie tak ?

Gość gość
Stulejarz. :classic_cool:

Gość Kocham_Bibera
Jest gejem

Gość gość
zaraz ci wmowia, ze cos z nim nie tak, bo napisalas przystojny. nie masz swojego zdania i nie wiesz jeszcze jakie sa kobiety ?

Gość gość
Ja mam prawie 30 i mam tak samo. Nerwica, stłumiony popęd, brak motywacji. Tak jest u mnie, nie wiem co jest nie tak z nim

Gość gość
Nie trafił na odpowiednią dziewczyne. Nie szukał przygód i zabawy. Czekał na odpowiednią - to tyle w temacie :)

Gość gość
Prawda jest taka, że większość kobiet nie jest na tyle ładna żeby sobie zawracać nimi głowę. Lepiej sobie ulżyć przy dobrym p****lu (cool)

Gość gość
albo nieśmiały, albo tradycjonalista (a) w dobrym sensie czyt. szanuje kobiety i nie szuka lasek na 1 noc, b) w złym sensie czyt. kobieta do garów), albo faktycznie coś z nim nie tak. Ale ja np. (23 lata, taka sama sytuacja - tylko jestem dziewczyną :) - powód - nieśmiałość i brak samoakceptacji, z powodu choroby mam niezbyt ładne ciało choć twarz ładna, i zero pewności siebie) miałabym na jego miejscu nadzieję, że ludzie nie będą od razu zakładać że coś ze mną nie tak... hmmm "miałabym". MAM! Daj mu szansę. Jeśli faktycznie coś z nim nie tak to się wycofasz. Ale 2/3 szanse że wszystko z nim ok.

Gość gość
tak tak koniecznie cos z kolesiem nie tak I tylko dlatego, ze nie dymal ? ale puste szmaty zabieraja glos I oceniaja pod kotem *******a

Gość gość
Kiedyś jedynymi rozrywkami było ******ie, picie i ewentualnie polowanie jeżeli kogoś było stać. Teraz tych rozrywek jest znacznie więcej i wielu po prostu się nie chce użerać z kobietami. Wolą np. popisać głupoty na kafe

Gość gość
autorka to samo pusta szmata, bo wystarczylo ze gosc nikogo nie mial, aby zapalila jej sie czerwona kontrolka. Nie ma swojego zdania I kieruje sie zdaniem otoczenia. pustak. Daj mu spokoj, moze pozna kogos normalnego.

Gość gość
Dużo facetów celowo unika kobiet, bo chcą mieć komfort psychiczny. A seks -dzifki sa za kase, zreszta na jedno wychodzi, a nawet u dzifki taniej i jest spokoj i prostytutki wydaja sie porządne, patrzac po tym jak kobiety sie szmacą, zdradzają itp.podłości. Rozumiesz już autoreczko ?

Gość gość
Ja np podobam się kobietom ale co z tego ? Nie ukończyłem studiów nie wiele zarabiam. prawa jazdy tez nie mam wiec i tak po paru dniach taka mnie rzuci.

Gość gość
dziś to się ogarnij chłopie!!1 Ja wyglądu nie zmienię ty możesz zrobić prawko