Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka kaze mi pracowac

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata, ze studiami to nie wiadomo jak jest bo studiowalem na zaocznych a pracy nie mialem to wyrzucili mnie, matka oczywiscie nie pomogla raz gadala ze za zdrogie i nie bedzie mi placic, potem ze beddzie ale zebym tez pracowal, teraz kaze pracowac znowu. nie za mlody jestm na prace?

Gość gość
moim zdaniem nie powinieneś jeszcze pracować! Jesteś jeszcze taki młody! Jak zawaliłeś studia to masz sporo czasu, lepiej imprezuj i baw się! biedactwo...

Gość agata28123456
Mam 28 lat. Od 8 lat siedze w sklepie miesnym po 12 godzin z matka. Ale ja sie juz wypalilam i nie chce pracowac bo mnie to nie interesuje. Jestem mezatka mieszkamy z moimi rodzicami. Jestem w ciazy teraz i chce isc na zwolnienie ale matka mowi ze duzo nie dostane bo lekarz sie bedzie bal. A mam pare zbajomych co maja kilka miesiecy zwolnienia. Ale jakbym poszla to by mi zus placil kase a matka mowi ze mam byc w sklepie nawet na zwolnoenou a jak nie to mam sie wyniesc na swoje albo do tesciowej skoro ona ma racje. Tesciowa mnie rozumie i sama mowi ze powinnam odpoczac od sklepu bo sie narobie jeszcze. Ale matka nie jak che byc w domu i na zwolniwniu to na swoim. Tyle ze ja nie zarabiam a mojego pensja pojdzie na wynajem. Traktuja mnie jak mala dziewczynke i jak ym miala piec lat. Matka caly czas mnie szantazuje tym wyprowadzeniem sie. Nie wie ze jak pojde na swoje to nie bede w sklepie siedziala.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
czyli ani studiow ani pracy?Taki darmozjazd ktory siedzi caly dzien w internecie i zre,bez zadngo wkladu?Gratuluje mamusi,musialbys miec moja,to bys pod mostem spal:D

Gość gość
I do tego jesteś w ciąży? Patologia! Zastanów się czy dobrze robisz, matka ma rację. Ty masz pracować a nie żyć z pieniędzy podatników.

Gość gość
Ale ja matki mam juz dosyc. W sklepie nie da sie wytrzymac czasami drze sie rozkazuje szantazuje. Przy niej nie moge wspomniec o tym ze sklep mam gdzies. Ja juz mam dosc sklepu i potrzebuje odpoczac i miec spokoj tym bardziej teraz. Ktoregos dnia sie wkurze i sie wyprowadze i w sklepie noe bede wogole. Poza tym siedze tam tylko po to zeby moec zus