Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aż się popłakałam o tym 2 letnim chłopcu co umarł

Polecane posty

Gość gość
i kiedy człowiek coś takiego czyta a sam ma dziecko łzy same do oczy napływaja

Gość gość
ja właśnie to przeczytałam, straszna tragedia :-(

Gość aaaaaaadfdsfds
Boże sama mam małego synka ... Ja bym chyba się zabiła gdyby to przytrafiło sie mojemu dziecku a jak bym sie nie zabiła moje serce samo by pękło z bólu :( taki śliczny chłopczyk :( śpij mały aniołku :(

Gość co za cymbały
nie jestem lekarzem, ale jak ktos ma zachwianie równowagi na jedna strone to pierwsza myśl guz mozgu :( takie maleństwo powinno byc od razu kompleksowo przebadane, a nie pasozyty, co za teoria, banda debili nam alergolog powiedział ze córka SYMULUJE biegunke, myślałam ze jestem w ukrytej kamerze

Gość gość
Dokładnie ja jak takie cos czytam myślę o tym jakby to spatkalo mnie i moja córkę, 3 miesiące nic nie robienia przez lekarzy chore

Gość gość
Ale czy mógłby żyć faktycznie skoro to było tak zjadliwe?

Gość gość
Współczucia dla rodziców małego aniołka

Gość gość
Wspólczuje , kiedys miałam coś podobnego lekarze się ociagali i wysyłali po róznych specjalistach .Córkę przyjeli na oddział jak była w stanie krytycznym a ja robiłam awanturę .Moja córkę zaatakował gronkowiec złocisty , jeszcze mnie obrazano że to w brudu etc , nie pozwalano mnie ani dziecku sie wykapać , tylko dostałam wanienkę dla małej do sali .Jeszcze trochę a córka by mogła byc kaleką bo gronkowiec mózg juz atakował ech

Gość gość
Dodam ze po róznych doswiadczeniach konował sie mnie nie pozbedzie :)Na szczescie trafiłam na dobra Pania doktor i moje córki od lat nie trafiły do szpitala odpukac w nie malowane :)Pozdrawiam Panią Grazynę Hoffman z Warszawy :)