Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do wszystkich, którzy straszą ''banderowcami''

Polecane posty

Gość gość

Proponuję zapoznać się z najnowszymi badaniami, które przedstawiają m. in. sympatię Ukraińców do Polaków. Jak widać, mit o ''banderowcach'', którzy tylko czekają, by wymordować Polaków został obalony. http://www.iri.org/sites/default/files/2014%20April%205%20IRI%20Public%20Opinion%20Survey%20of%20Ukraine%2C%20March%2014-26%2C%202014.pdf

Gość gość
Od której strony mam czytać? :classic_cool:

Gość gość
Od 94, tam jest przedstawiony stosunek Ukraińców do innych państw.

nie czytałam ale wiem że szef nacjonalistycznej partii Swoboda Ołeh Tiahnybok ma tylko 3,3 proc. poparcia ;) więc nacjonaliści, banderowcy itp. nie dojdą do władzy bo są zdecydowaną mniejszością ;)

Gość gość
Nawet ci, którzy popierają Swobodę, nie są antypolscy. W ogóle Ukraińcy nielubiący Polaków, to rzadkość, a ich brak sympatii wywołany jest manipulacjami.

Gość fotel
w czasie II wojny wymordowali ok.200 tyś. polaków więc chyba zaspokoili swoje krwiożercze zapędy.no bo ileż można.więc chyba dadzą nam już spokój.

Gość gość
Oj, fotel daj już spokój. W każdym temacie dot. Ukrainy przypominasz o Wołyniu. Nie masz już dosyć? Bo ja tak. Liczy się to co dzieje się teraz, a nie to co było 70 lat temu.

Gość fotel
a teraz to nas też wykańczają skażonym spirytusem sprzedawanym pokątnie na bazarach.

Gość gość
E tam, wykańczają spirytusem. Akurat Polaków spirytus może wykończyć :D Poza tym spójrzmy na to obiektywnie - sami siebie potrafimy wykończyć sprzedając rzeczy nienadające się do spożycia lub przeterminowane leki(o truciznach na odchudzanie nie wspomnę).

Gość gość
Wow ale temat pomniki SS Galizien to pewnie tam wzniosły krasnoludki....