Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy młode siksy już kompletnie powaliło w tych czasach??

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem facetem, mam 34 lata, żonę, malutką córeczkę. Ostatnio zauwazylem, ze podobam sie (?) młodym dziewczynom, wrecz nastolatkom. ( No chyba, ze te dzisiejsze małolaty juz zupelnie spadły "na psy" i proponuja przejazdzke motorem kazdemu napotkanemu na swej drodze gosciowi). Ostatnia taka sytuacja miala miejsce dzisiaj - siedze sobie w aucie a tu podchodzi małolata na oko 16-letnia i pyta : czy ją przewiozę? Oczywiscie zgasiłem ją jak peta w kiblu, ale skoro ze to juz zdarzylo sie nie pierwszy raz na przestrzeni jakichs 2 miesiecy to zacząłem sie nad tym zastanawiac... - czy te dzisiejsze siksy nie maja za grosz wstydzu ze tak bez ceregieli pakuja sie żonatym, dzieciatym facetom do auta ? ( albo od auta sie dopiero zaczyna)? Boje sie jak bedzie wygladac przyszłosc za jakies nascie lat...

Gość gość
Dlaczego masz z tym problem? Przecież zawsze tak było, że przynajmniej niektóre laski lecą na starszych

Gość gość
a skąd dziewczyna miała wiedzieć że masz żonę i dziecko?

Gość gość
problem to taki że martwię się jakie będzie zachowanie naszych dzieci za 15 lat

Gość gość
Jak wychowasz tak masz.

Gość gość
a skad ma wiedziec to raz, a dwa mlodzi chlopcy tak nie robia? robia. czemu nie ponajezdzasz na chlopakow co?

Gość gość
bo na aucie napisane: Łucja w aucie.

Gość gość
Ja bym podwiózł. Może loda by zrobiła

Gość gość
siksy wolą starszych , bo co będą dawać rówieśnikom za dramo, jak można mieć z tego jakieś gifty

Gość gość
Nie najezdzam na chłopaków bo mnie nie zaczepiają.

Gość gość
no ale ja jezdze starym w124 więc widać że gifta to raczej od bogola mozna dostac

Gość gość
to i tak uklony ze jestes jednym z niewielu ktory nie popelnia tego bledu i nie bzyka za plecami zony malolatek! zaczynam wierzyc ze mezowie jednak nie sa tacy zli:) a malolatki to k***iska w tych czasach kompletnie nie szanujace sie!

Gość gość
Może młodo wyglądasz?

Gość gość
dałeś córce na imię łucja? ale kmiot ha ha idiota

Gość gość
No niestety ale takie zjawisko już się szerzy na ogromną skalę. Małotaty i gimbusiary bez pardonu pchają dupsko czy to do auta, czy na chatę, nie patrząc czy facet żonaty czy nie. Liczą na sponsoring. Wiesz, w tym wieku mają problemy z rodzicami :O Dno i zgnilizna moralna, a wielu z takich okazji korzysta i zdradza swoje żony, bo się im odmiany zachciało mogąc posuwać za parę złotych młode głupie szczeniary.

Gość gość
Taka prawda, też mam za płotem takie dziewczynki jedna 14 lat druga 17 lat a jakie foty na Fb wstawiają i opisy to się w głowie nie mieści. Takie czasy ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, to wszystko zależy jak są wychowane, ogólnie to większość ciemna masa i temu tak to wygląda ale są też małolaty wychowane dobrze i zachowują się adekwatnie dobrze dla swojego wieku.

Gość gość
aaaa czyli mlodzi chlopcy jak tak robia to sa okay, bo ciebie nie zaczepiaja, ale mlode dziewczyny juz nie?

Gość gość
oglądasz czyjegoś facebooka zboczencu?

Gość gość
I widzisz jak Ci ktoś powyżej odpisał. Lecą na starszych za gifty :( :O masakra. A dla Ciebie szacunek jeśli się tak zachowałeś jak piszesz i zjechałeś gówniarę. Jeszcze byś coś żonie przywlókł niechcący. Są jeszcze mężczyźni na świecie :)

Gość gość
to jest mezczyzna? najezdza mlode dziewczyny? a mlodych chlopcow nie? to jest smiec.

Gość gość
Młodzi chłopcy nie wywalają cycków i dupska! Oni mają więcej rozumu i taktu jak te gówniary!

Gość gość
Nastolatkom jeszcze się mózgi dobrze nie rozwinęły, dlatego szleją :) Plus hormony. Plus promocja głupoty i puszczalstwa w mediach.

Gość gość
To się Helgi obruszyły :D spokojnie, nikt waszych Józków nie tknie kijem. Taki zabierze żonę do lokalu i ona tylko się ogląda czy nie ma młodszej, ładniejszej w pobliżu.

Gość Kinky Marley
Jakie masz auto ?

Gość gość
Ładnie dał na imię. A ty kmiot? Jak Twoja mama ma?

Gość gość
bo nie maja cyckow, ale maja klaty to raz, a dwa chwala sie kasa czy tym jak sie nawalili czy kogo z********* ale to jest okay, bo to mlodzi chlopcy no nie?

Gość gość
Tak, to jest mężczyzna, bo zareagował baardzo prawidłowo, czego wielu facetów nie potrafi. Właśnie te młode należy tak pojechać, adekwatnie do ich zachowania na ulicy.

Gość gość
A moze ty to błednie zinterpretowałes, moze laski sa na luzie, chca sie przejechac, ale samochodem, a nie cie zg****ic. W POlsce ludzie sa jacys przesadnie zamknieci i nudni, kazdy kontakt to dla nich powód do zdziwienia, albo wszystko tłumacza seksem

Gość gość
jezu... myslalam, ze te wszystkie zdesperowane laski juz zniknely, ale one wciaz sa. spokojnie oni wroca. tylko beda sie pilnowac bardziej ^^ i tak one beda sie chwalic(bo on mnie wybral a nie ciebie! xD) Co z tego ze zdradza od paru lat, ale wybral ja xD

Gość gość
Niejeden wasz mąż idzie do 18-nastoletniej prostytutki (która coś ma z dawania jemu w przeciwieństwie do was) i nawet nie wiecie.