Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy młode siksy już kompletnie powaliło w tych czasach??

Polecane posty

Gość gość
co chcesz 2014 juz mamy mozna sie puszczac.

Gość gość
moze one myslały, ze jak sa ładne to bedziesz chiał je przewiezc. Moja kolezanka tez czesto kokietowała, jak cos chciała od faceta, np. zeby ja podwiózł do pracy, albo policjanta- jak przekroczyła szybkosc. Niemniej to nie było podrywanie z jej strony...

Gość gość
gość Niejeden wasz mąż idzie do 18-nastoletniej prostytutki (która coś ma z dawania jemu w przeciwieństwie do was) i nawet nie wiecie. Nie kompromituj się lepiej takimi wypowiedziami. Jak masz coś napisać mądrego to napisz, bo twoja siła konwersacji w tym momencie jest zerowa.

Gość gość
Ja pracuję w zakładzie i mamy młode praktykantki , z technikum i zawodówki. Dziewczyny ok. 16-17 lat... Szok, szok, szok. Już pomijam papierosy, wulgarny język, styl ubioru! Posłuchałybyście JEDEN ich rozmowy i zwątpiłybyście w ludzkośc! "A MNIE WCZORAJ ODWOZIŁ TEN W OKULARACH,******* MI SIE CHCIALO TO SIE PATRZE NA TYLNIE SIEDZENIE, A TAM K***A FOTELKI DZIECIĘCY" - "HAHA, STARA P******* CIE, PO CO DO TAKIEGO AUTA WSIADAŁAŚ!"

Gość gość
Mam zone i dziecko. i tak zareagowałem. I nie miałbym nic przeciwko jeśli ktoś w razie coś sprowadził by na ziemię moje dziecko. Człowiek niby wychowuje dobrze ale co się dzieje w innym towarzystwie to tego my nie wiemy moi drodzy

Gość gość
A ty co mądrego napisałaś? Chyba jakiś czuły punkt :D

Gość gość
normalka w duzym miescie, mnie tez zaczepiaja nie tylko gowniary I czasami mam wrazenie, ze same k***iska mnie otaczaja. Do tego stopnia, ze jak jakas laska chciala o cos zapytac, to jej odpowiedzialem, ze niech szuka sobie innego jelenia, bo ja mam co dymac.

Gość gość
Czuły punkt???? jakby bym ci małolato z kumplami d/p/s/ko przeleciał inaczej byś śpiewała

Gość gość
Otworzyłem temat a teraz widzę że dyskusja gorącamiedzy wami.

Gość gość
Przestań, ona by była z tego dumna heh.

Gość gość
Do tego stopnia, ze jak jakas laska chciala o cos zapytac, to jej odpowiedzialem, ze niech szuka sobie innego jelenia, bo ja mam co dymac. x x ciekawe o co, pewnie droge albo godzine... :p

Gość gość
Temat spoko tylko gówniary wyrywne myślące d****i.

Gość gość
ale pierdzielicie

Gość gość
Dumna hehehehe szybko byśmy jej ten dumną minkę z twarzy zdjęli:D

Gość gość
Widzisz, piszesz, że myślałeś o tym, że masz rodzinę i ich kochasz, ale większość już w tym wieku zaczyna się oglądać za właśnie takimi k***iszczami, bo w domu kłopoty, brak kasy, pracy, żona się znudziła, a jeszcze jak urodziła, to figurę straciła po porodzie, jest zmęczona, śpiąca, jednym słowem już tak nie podnieca więc co, trzeba się obejrzeć za inną :(

Gość gość
u mnie w bloku taka mieszka...nie ma 16 lat ale jak miała matka ja juz w gimnazjum przeniosła do innej szkoły bo dawała doopy kazdemu! do tego stopnia ze przespała sie z wf-ista! pomijam fakt ze był hot ale dzis laska ma 24 lata ma dziecko z niewiadomo kim i naciaga wlasnie takich porzadnych facetow na kase ! ciagle ja inny odwozi...zenua !

Gość gość
Kobiety wyzwolone i teraz coraz młodsza chce coraz starszego faceta

Gość gość
Do wypowiedzi wyżej nie każdy facet taki sam; mam 32 lata i mnie taki młode k/u/r/w/y nie interesują.

Gość gość
zabieram czesto jadąc do pracy sąsiadkę 15 lat gimnazium, dziewczyna miła grzeczna. Dziekuję dowidzenia itp.. Ale wieczorem gdy idzie z kolezankami to lecą między nimi w rozmowie same k***y i inne przekleństwa. A dzień dobry to już mi nie powie. Nie zna człowieka.

Gość gość
Lepiej o swojego męża dbać i się nim zajmować zamiast ujadać na nastolatki ;) Zapomniał wół jak cielęciem był.

Gość gość
Moja żona nabrała po ciąży jeszcze bardziej sexi figurki. Fakt zmęczona jest ale sex z nią to totalny obłęd.

Gość gość
skoro dają się naciagac to NIE SĄ PORZĄDNI

Gość gość
zapomnial wol jak cieleciem byl-no zpomnialam jak fajnie bylo sie puszczac

Gość gość
kobietki widzicie? kilku porzadnych facetów się znalazło na tym forum. Ale kilku nie. Ciekawe jacy są nasi naprawdę.

Gość gość
Ja to bym chętnie taką podwiózł. Chociażby dlatego żeby się przekonać czy loda dobrze robi

Gość gość
a jak zle robi? a jak dobrze robi? Ale koleś napisał że chciała się z nim przejechać a nie podwieźć