Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wstyd Chyba tylko mi się to mogło zdarzyć

Polecane posty

Gość gość

Piękna pogoda. Słoneczko, lekki wietrzyk. Ja usmiechnięta przemierzam dumnie ulicę i jak zwykle spóźniona pędzę na spotkanie z kolegą. W pewnym momencie wpadłam na słup ale to jak! Nie myślałam, że to realne ale aż zobaczyłam takie gwiazdki jak są w kreskówkach. Centrum miasta, okolice przystanka autobusowego pełnego ldzi którzy w szoku gapią się na mnie próbująca powstrzymać łzy. Jakiś Chłopak zbiera moje rzeczy, które wysypały się z torebki a drugi przechodzień pyta się czy żyję. Próbowałam się zaśmiać, że niby wszystko okej ale chyba wyszło odrobine sztucznie bo nos mnie tak n*******lał, że chciało mi się ryczec.

Gość gość
ile masz lat sierotko!? bo ja tez do nich naleze a mam 28 lat jak sobie czyms raz dziennie nie p*********le to dzien nie jest zaliczony! gorzej bo to chyba genetyczne! ide ostatnio z moim synem ktory zaliczył gonga w słup i zeby było smieszniej powiedział przepraszam:D

Gość gość
Mam 20 lat i niestety takie sytuacje są nagminne:P Staram się przyjmować to z uśmiechem, który i tak ciężko wywołać mając ściśniętegardło od pwstrzymywanych łez bólu:)