Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Ludzie którzy uważają że stary samochód to obciach naprawde są upośledzeni

Polecane posty

Nie rozumiem jak dla kogoś obciachem może być WIEK URZĄDZENIA TECHNICZNEGO? To trzeba być jakąs kompletną s*******iną umysłową, materialistą, snobem, nowobogackim, idiotą.

Gość gość
15 letnie Seicento to obciach ale porsche nie

Gość Taki_jeden_964
"Ludzie którzy uważają że stary samochód to obciach naprawde są upośledzeni" xxx stary samochód to obciach

Gość gość
nie każdy stary wóz to obciach, wieloma nowymi też wstyd jeździć

Gość gość
Samochody typu muscle car z końca lat 60tych i początku 70tych, to potęga, ale Seicento to szrot, podobnie jak ten współczesny naszpikowany elektroniką złom.

Gość gość
Lepsze starszy mercedes niż seicento z salonu

Gość gość
Mamy astre z 92r i jest w dobrym stanie i nie ma co narzekać. Silniczek suchy zero wyciekow chodzi jak zegarek :D

Gość gość
Uważaj żeby ci się ta astra któregoś pięknego dnia nie złamała w pół. :D Tam dosłownie wszystko rdzewieję, od podłużnic po dach :D

Uwazam,ze nie wazne czy to tico czy to merc.Siedzi i jedzie.Po miescie tico lepsze. ja mam full elektronike i nowe auto,wcale nie czuje sie lepsza.Kazdy jezdzi tym co ma Wcale nie czuje sie sle gdy popie..ralam staraym oplem przyjaciolki.Gramy na max,spiewamy stare przeboje i "korblujemy " okna w dol ! hej !

Gość gość
na prawdę tico jest lepsze od a klasy? może na ciasnym parkingu ale nie w mieście

Gość gość
właśnie NA PARKINGU, a nie w mieście

Gość gość
a po drugie u mnie parkingi nie są małe, wyrabiam się spokojnie c klasą, i mam w razie czego czujniki parkowania

Nie potrzebuje sensorow zeby zaparkowac.c klasa,merca masz,a ktory rocznik? Parkuje w duzym miescie i szanuje miejsce dla innych. Nie wstydze sie wysiasc z malucha,bo tez takim mam ciagle okazje posuwac sie w miescie urodzenia. Stac mnie na to zeby nie szpanowac. Liczy sie szybki dojazd i mozliwosc parkingu.A jak chce sie napic wodki z mezem w centrum,to sobie zamawiam taxi a potem wale kilosy do domu,bo to lubie,mimo ze na taxi mnie stac. Jestes dla mnie cieniutka malizna,jak to sie mowi?? Swinka chudzinka :D