Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM OCHOTE POBIC MOJEGO CHLOPAKA ZA TO CO ZROBIL

Polecane posty

Gość gość

Kopnął mojego pieska. Malutka sunia, jak to zwierzę pogryzła mu chyba buty. Wściekł się. Ja do niego powiedziałam, że nie ma co się spinać że tak się zdarza i trzeba buty wkładać do szafki. Byłam wtedy w kuchni a on krzyknął do mnie z przedpokoju. Po chwili usłyszałam pisk mojego psa. Wybiegłam i ujrzałam mojego pieseczka leżącego pod ścianą, kulacego się. Zatrwożyło mnie. Pierwsze co to podbiegłam do suni, wzięłam ją na ręce i puścily mi nerwy i zaczęłam na niego krzyczeć żeby się wynosił. Stał trochę zdezorientowany i jeszcze do mnie ostro żebym się uciszyła. Wtedy w nerwach przywaliłam mu jak tylko umiałam najmocniej ręką w twarz. Wyszedł a ja do tej pory nie mogę przestać się złościc. Mam ochotę mu przywalić. W życiu się z nikim nie biłam ale teraz czuję taką wściekłość. Płakać mi się chce.

Gość gość
Kopnij go w jaja za to. Bokser piesków :(

Gość gość
Po co jestes z takim człowiekiem , kto nie szanuje zwierząt ten ludzi tez ma w d***e

Gość gość
no, skoro pieseczek najważniejszy, to żyj z pieseczkiem a faceta oddaj jakiejś innej dziewczynie

Gość gość
Sama sie zastanawiam czy jest sens kontynuowac ten zwiazek. Dobrze, ze chociaz mu wtedy w twarz przywalilam. Ale i tak mam ochote go pobic zeby pomscic moja sunie najukochansza. Problem jest taki, że on waży ze dwa razy więcej ode mnie więc krzywdy wielkiej mu nie zrobię. Chociaż w sumie takiego śmiecia nie warto bić. Dam mu gorszą nauczkę

Gość gość
Chwila to pies ma byc bity i kopany ? A co za człowiek z tego palanta że traktuje tak zwierzęta

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiłas! Co jak co ale kopnąć psa to naprawdę idiota k*****. Zero uczuć i serca... Mniejszego kopać będzie..debil.. Mógł schować buty a nie się wyżywać na piesku..pies nie ma rozumu i co dopadnie to niestety gryzie i to nie jego wina.. Twój chłopak sam powinien tyle myśleć żeby sobie buty chować a nie zostawił to sobie piesek pogryzł i problem ma.. Heh jak ty mu kiedyś coś zrobisz to też cie kopnie? Widać że nie panuje wogóle nad emocjami.. Dobrze zrobiłas że mu przywaliłas ..może coś pojmie że nawet psa się nie powinno kopać..

Gość gość
K***a mój tesciu nie lubi kotów , a jednak mam w domu takiego i nawet zarcie mu rzuca .Głaska czasami i co ?

Gość gość
Dziewczyny mi się chce płakać ze złości jak sobie to przypomnę. Jak można być tak brutalnym żeby kopnąć bezbronne, małe zwierzątko, które nam ufa? To jego wina, bo zostawił buty na wierzchu. Zdarza się. Przecież te kilkaset złotych to nie majątek. I na pewno nie był to powód żeby kopnąc żywą istotę. Jestem rozczarowana, wściekła i nie chcę z nim rozmawiac. Jak tu przyjdzie (a pewnie to zrobi bo wciaz wydzwania) to chyba sie nie opanuje i go uderze raz jeszcze.

Gość gość
Kopnij go w d u p ę. Ale przedtem odkup mu buty. Przecież te kilkaset złotych to nie majątek :-)

Gość gość
Tymi trzema stówkami to ja mu mogę rzucic w twarz. Skoro tak mu zalezy na pieniadzach i dla niego taka rzecz jest odpowiednim powodem zeby uderzyc bezbronnego pieska.

Gość gość
No to jazda, trzy stówki w twarz i za drzwi. Nie ma na co czekać

Gość Taki_jeden_964
Tymi trzema stówkami to ja mu mogę rzucic w twarz. xxx No proszę jaka bogata, dobrze już uspokój się, pieskowi nic nie będzie.

Gość nekonekoneko
Bardzo dobrze zrobiłaś. Ja bym się bała człowieka, który może uderzyc zwierze (zwłaszcza z błahego powodu). Ludzie, którzy dręczą zwierzęta zaczną prędzej czy później krzywdzić ludzi. Uciekaj od niego, cholera wie co mu do łba strzeli.

Gość gość
Wcale nie jestem bogata. Ale te 300zł to nie powód żeby wpadać w taką wściekłość i bić bezbronne zwierzę. I jeszcze jak na niego krzyczalam to on mnie śmiał uciszać. Sama bym sibie o to nie podejrzewała ale trzasnęłam go ręką w twarz i kazałam się wynosic.

Gość gość
bardzo dobrze, pokazalas character, jak trzeba to popraw mnie kiedys facet zostawil na pastwe losu w miescie w nocy I pojechal do domu spac pewny ze wrocilam na impreze.... myslalam ze go zabije wlasnymi rekami

Gość gość
szkoda, że małego gnoja nie ukatrupił, zwierz powinien znać swoje miejsce, ale widocznie właścicielka za głupia żeby psa ułożyć

Gość gość
no, skoro pieseczek najważniejszy, to żyj z pieseczkiem a faceta oddaj jakiejś innej dziewczynie --- hahahahaha Głupota ludzka jednak nie zna granic . Jaka inna normalna kobieta przygarnie takiego debila . Kretyn musi szukać kretynki i odwrotnie :-)

Gość gość
No i dobrze zrobiłaś , dobrze zabarykaduj drzwi żeby debilowi nie przyszło do głowy wracać ;-)

Gość gość
A ja myślę że się dobrali. Jeden bije zwierzęta, druga ludzi

Gość gość
Trzeba było go zaibić

Gość gość
I dobrze. Trzeba mu bylo przywalic mocniej

Gość gość
prostak. niemiesci mi sie to w glowie

Gość gość
hah