Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

Chłopcze, juz napisałam, co myślę o atrakcyjnych facetach.To egoiści i dupki. Wolałabym brzydala - bo nie chce mi się walczyć ze stadem bab i żyć w strachu. Chcesz przeciętną myszkę - g... prawda.Jeśli o Masłowskiej piszesz, że zanidbana to ta myszka musi wyglądać jak Shakira.

Gość słabsza genetycznie
,,to ta myszka musi wyglądać jak Shakira" - Shakira? Przecież to przeciętniara z małymi cyckami, max. 5/10. :D

Gość Autor nr 2
Wolałabyś atrakcyjnego jeśli miałabyś pewność że jest Ci wierny, oddany i naprawdę Cię pożąda. Jesli nawet w takim wypadku wolałabyś brzydala to bym sie zdziwił. Uwierz że na co dzień widuję na żywo o wiele ładniejsze kobiety niż gwiazdy w telewizji. A pani Masłowska nie jest atrakcyjna bo w miejsce braku zęba wstawiła obrzydliwą protezę.

Gość Autor nr 2
Czterdziecha a jeśli ten dziadek występowałby w maratonie?

Gość do Autor nr 2
to ja mam zupelnie inaczej niz ty, bo przy prostej pannie bym sie czul jakbym utracil status spoleczny i byl wioskowym glupkiem, ktorego na lepsza nie stac

Atrakcyjny facet nie będzie wierny.Nie komuś takiemu jak ja słońce.Atrakcyjny facet będzie przede wszystkim kochał siebie.Tak jak piękna kobieta. Taki facet jak piszesz nie istnieje.Nie ma atrakcyjnych, seksownych, kochających brzydule i wiernych przystojniaków. Ja w przeciwieństwie do was chłopcy żyję tu i teraz.Stoję nogami na ziemi i nie chcę gwiazdki z nieba.Facet nie musi być bogaty, atakcyjny - byle mnie kochał.Bylebym mogłą na nim polegać, pogadać i pośmiać się. ALE NAWET TAKICH NIE MA.I TO JEST MÓJ DRAMAT. Ja nie mam nierealnych wymagań.Powinnam mieć bez poblemu kogoś do kochania.Niestety...

Gość drmgr
bo autorowi jest potrzebna jedynie baba do roohania

Gość słabsza genetycznie
,,bo autorowi jest potrzebna jedynie baba do roohania" - mówię wam, on czeka na fembota. :)

Gość do Autor nr 2
a ja zyje swoim koncertowym stylem zyciem. nie szukam modelki, nie szufladkuj mnie razem z tymi, co maja nierealne wymagania. natomiast nie stapam twardo po glebie, bo dobrze sie bawie i prowadze alternatywny styl zycia.

Gość Autor nr 2
Tacy faceci istnieją, o dziwo takie kobiety również. Jest ich bardzo mało ale ja np ciągle żyje złudzeniami że trafię na ładną która mnie pokocha. Ty jak widać masz inne priorytety które rozumiem i szanuję. I Mogę Ci obiecać że na pewno trafisz na takiego faceta, bo nie każdy jest taki jak ja. Możesz o mnie myśleć że jestem zimny i wyrachowany ale przede wszystkim szczery. Lepsza gorzka prawda od słodkiego kłamstwa. Problemem pozostaje jedynie to że jest sporo desperatów którzy przy byle okazji mogą Cie zdradzić. Ale Twoja decyzja czy chcesz podjąć się chociażby takiego czy jednak szukać dalej.

Trolle?Zabrakło argumentów?Rozumiem, że poczytałeś sobie mój wątek.spiesze z wyjasnieniami.Jestem asterką,Rutą, dodą i Mahatmą Ghandim.A weź się rąbnij tępy głupku.Sperma ci się chyba na mózg rzuciłą.

Gość słabsza genetycznie
,,nie każdy jest taki jak ja" - a ja mam wrażenie że KAŻDY.

"Mam takiego kumpla - lat 45 - stosy płyt, długie włosy (zaczesywane sprytnie), kolczyki.4 dzieci na które nie płąci.kAŻDE Z INNĄ.Tatuaże, a jakże.DZIECIAK. Nie nadaje się do życia." x Ładnie ujęte, niezły subkulturowy badboy z niego i jak widać kobiety leciały na jego wygląd i męskośc, a nie na bycie kochaną przez odpowiedzialnego, troskliwego brzydala :D

"A weź się rąbnij tępy głupku.Sperma ci się chyba na mózg rzuciłą." x Gratuluje już drugi raz mnie obrazasz podczas, gdy ja Ci nic nie zrobiłem. Jak tak traktujesz facetow to niedziwne, ze zaden Ciebie nie chce :D

Gość Autor nr 2
Słabsza, nie jestem robotem tylko człowiekiem. Gdyby było inaczej wystarczyłaby mi lala dmuchana.

Gość gość
Nie karmcie trola.

Autorze, wierz mi każdy facet patrzy na wygląd.Mam 43 lata i nie spotkam już nikogo.Czytałeś jakiego dzisiaj dostałąm maila? Przez całę życie spotykam takich mężczyzn jak ty.Lubią mnie, szanują, ale nie pociągam ich jako kobieta.I jak widzisz nie szukam ani pięknych , ani bogatych.KAŻDY uważa się za lepszego ode mnie.I myśli, jakiś brzydszy, biedniejszy pewnie na nią poleci.Ale ja nie .bo ja chcę szczupłą, ładną. Wiesz - jestem inteligentna, zaradna i nie taka brzydka.A przede wszystkim jestem dobrym człowiekiem.Może tego tu nie widać, bo mnie wkurzacie.Ale jestem.NIC SIĘ NIE LICZY.Liczy się tylko to jak wyglądam.Każdy mój facet odchodząc stwierdzał, że nie może być z kimś kto go nie pociąga.TYLKO PO CO PCHAŁ SIĘ W MOJE ŻYCIE WIDZĄĆ I WIEDZĄC TO???????????

Gość tralalilalila
Shakira to niezła dżaga!!! :P

Gość Autor nr 2
To było o mnie?

Gość słabsza genetycznie
,,Shakira to niezła dżaga!!! " - nigdy nie twierdziłam inaczej, mój komentarz to był SARKAZM, Trala.

Gość do Czterdziecha co ma pecha
wez pod uwage, ze wolni faceci w twoim wieku maja alimenty i kobieta z dzieckiem to dla nich dodatkowe obciazenie, bo taka szuka stabilizacji i odpowiedzialnosci, a oni woli ostatnie resztki pieniedzy wydac, zeby odstresowac sie z kumplami przy browarze, bo sa skubani do dna przez byle, coraz bardziej roszczeniowe zony, domagajace sie coraz wyzszych alimentow.

Gość Autor nr 2
Po co sie pchał? No właśnie, był hipokrytą, robił co innego a myślał inaczej. Chyba bardziej doceniasz kogoś takiego jak ja co jednak jest szczery niż obłudnika który bezczelnie Cie wykorzystał i zranił. Słuchaj, piszesz że nie jesteś brzydka. Może nie jesteś. Probowałaś ulepszać swój wyglad jeszcze bardziej?

Gość słabsza genetycznie
,,bo ja chcę szczupłą, ładną" - o właśnie, nie zapominajmy o takim ,,szczególiku" jak szczupła i ze sporymi cyckami do tego. Oglądał ktoś ,,chłopaków do wzięcia"?Przypomina mi się niejaki Bandziorek i jego wymagania...

Gość do tralalilalila
kiedy randka?

Gość Autor nr 2
Szczupła tak, ale cycków nie musi mieć dużych. Jak będzie miała to ok, wiekszość facetów lubi, ale jak nie to też może być. Podobało mi sie wiele dziewczyn z małymi piersiami. Patrząc na to z innej strony - skoro ja jestem chudy to czemu ma mi się gruba podobać?