Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

Gość Autor nr 2
Byle tylko wielkich wiszących galaretowatych balonów nie miała. Kiedyś takich dotknalem i do dzisiaj czuję wstręt.

Gość gość
Czterdziecha to troll.nie dajcie się skręcić.powaga.

Gość słabsza genetycznie
,,Byle tylko wielkich wiszących galaretowatych balonów nie miała. Kiedyś takich dotknalem i do dzisiaj czuję wstręt." - ocho, pan się ładnie rozkręca, prosimy o więcej. Ładny koncercik życzeń nam tu nadajesz. No dalej, co Ci jeszcze przeszkadza? Pieprzyk na tyłku, milimetrowa blizna po ospie, nieodpowiedniej długośc***alec od nogi?

Gość Autor nr 2
''Byle tylko wielkich wiszących galaretowatych balonów nie miała. Kiedyś takich dotknalem i do dzisiaj czuję wstręt.'' Przywitajcie podszywa a pożegnajcie mnie w tej dyskusji :) Pozdrawiam, 3majcie się Co za forum... :o

Gość słabsza genetycznie
,,Przywitajcie podszywa a pożegnajcie mnie w tej dyskusji" - całkiem zgrany z Tobą ten podszyw, ale niech Ci będzie, panie wymagający.

Gość tralalilalila
@słabsza Wiem, moje stwierdzenie było po części nawiązaniem do Twojej wypowiedzi, a po części zasłyszanym od kogoś cytatem :P @ do ja Jutro. Fajny chłopak. Żadnych gierek, podchodów, prosta sprawa, konkret, jasność, obopólna radość. To lubię. I tak rzadko takie coś się zdarza.

Gość gość
Przecież to podszyw.Co ty słabsza genetycznie taka naiwna jesteś?

Gość słabsza genetycznie
,,Jutro. Fajny chłopak. Żadnych gierek, podchodów, prosta sprawa, konkret, jasność, obopólna radość. To lubię. I tak rzadko takie coś się zdarza." - to prawda, pozazdrościć. Ten mój ostatni podrywacz nie jest w stanie nic zaproponować. Jedyne na co go stać to pytanie w sobotę wieczór czy jadę na to dicho, gdzie się poznaliśmy. :o Ot, cała jego inicjatywa. A ostatnio jak się wyszykowałam i chciałam już jechać, to on akurat napisał, że nie jedzie. Porażka.

Słoneczko ,w wieku lat 40 facet ma być dorosły i dojrzały.Nie chciał by go baba skubała, trza było nie mieć dzieci. Nie oczekuję utrzymywania.16 lat daję sobie radę sama.Czego mężczyźni boją się zobowiązań, których i tak nie będą realizować?

Gość gość
Asterko nudzisz again.Ile to juz lat?Które to juz forum?

Gość gość
Co by nie mówić to znamiona są dość obrzydliwe

Gość słabsza genetycznie
,,Co by nie mówić to znamiona są dość obrzydliwe" - co by nie mówić człowiek to istota z natury swej obrzydliwa.

Obrzydliwe mogą być też blizny po operacji,egzemy,tądzik różowaty,łuszczyce i całą masa innych rzeczy.Niestety,nie istnieją ludzie bez skazy.Szczególnie w pewnym wieku. Im dłużej człowiek żyje tym bardziej dziadowsko wygląda.Jak na razie mam jędrne cycki, ale za 5 , 6 lat obiwsną.Zmaszczki mi się zrobią, skóra zwiotczeje.I co zabić się mam z tego powodu? Nie cieszę się, że nie mam raka, parkinsona, SM.BO TO JEST TRAGEDIA.

Gość gość
Zwlaszcza pochwy, nie wiem jak niektórzy mogą to lizac. OBRZYDLISTWO.

Gość tralalilalila
No to słabo, słabsza... Niestety tak to przeważnie wygląda. Na maxa bez sensu. Ale będę lała, jak ten mój okaże się jednak jakimś draniem roochaczem :P

Gość gość
Pochwy są obleśne, wyglądają jak ranny zwierz:D

Gość gość
Do c**y poza penisem to palucha można włożyć po czym niezwłocznie umyć, a język w życiu !

Gość do tralalilalila
moze nie okaze sie babiarzem, ale pewnie prawiczkiem nie jest. ;)

Gość tralalilalila
wiem, że nie jest, bo znam parę faktów, no a poza tym nie ma już 20 lat ;) pożyjemy, zobaczymy. Niech się dzieje wola nieba :P

Gość do tralalilalila
a jest starszy od ciebie, czy mlodszy?

Gość tralalilalila
O Dwa lata starszy.

Gość gość
ale mam beke z niektórych prawiczków, wygląd? co tu wygląd ma do rzeczy? zapewniam że nie wyglądam jak stażysta armaniego z journala a rwe co chce na potęgę

Gość do tralalilalila
Mam nadzieję, że Ci się w końcu, bo dość długo już chyba na tym forum jesteś. Pozdrawiam.

Gość Prawdziwy autor
"08.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość ale mam beke z niektórych prawiczków, wygląd? co tu wygląd ma do rzeczy? zapewniam że nie wyglądam jak stażysta armaniego z journala a rwe co chce na potęgę " Bo masz NORMALNY wygląd, nie musisz być nie wiadomo jaki podobasz się jakiejś grupie kobiet jak by tak nie było to rwał byś jedynie ogórki na działce :). Mam wielu znajomych co też urodą teoretycznie nie grzeszą są niżsi ode mnie, mają mniej włosów siwieją, nadwaga czy nadmierna chudość a i tak powodzenie mają 100 razy większe niż ja, ja po prostu wyglądem zniechęcam. Nawet kiedyś jedna panna z Internetu widząc moje zdjęcia powiedziała że powinienem poczekać na tą jedyną, taaa chciała być miła i nie powiedzieć że jestem dla niej brzydalem.

Drodzy panowie, zdradzić wam przyczyne niepowodzeń?Nie jest to bynajmniej brzydota, ale nadmierne, wygórowane wymagania.śliczne dziunie się wam marzą, nie ważne , że pustaczki i materialistki. I choćbyście brykali, płakali i bili głowami w ścianę taka nawet w waszym kierunku nie popatrzy.A każda przeciętna dziewczyna u której mielibyście szansę, nie bedzie chciała kretyna wzrokowca. Może i jestem stara, gruba i brzydka.Ale przynajmniej na tyle mądra, że wiem, że pewnego progu nie przeskoczę.Nie będę z atrakcyjnym modelem, ani przystojniakiem.Trzeba znac swoje miejsce w szeregu, a nie wydziwiać i być cholernie nieszczęśliwym.Marzenia też trzeba mieć szyta na własną miarę...inaczej smieszą.

Gość tralalilalila
Nie tak dlugo ... Byc moze niedlugo zaloze tu temat "Kolejny facet okazal sie draniem" wiec sie jeszcze nie zegnajmy ;-) (I oczywiscie dowiem sie wtedy ze to moja wina, bo takich wybieram ;-P)

Gość noc listopadowa
to, że jestem brzydki, nie znaczy, że mam być z kobietą, do której czuje obrzydzenie wolę być sam

Gość gość
Czterdziecha a Ty nie chcesz faceta starszego od siebie i to jest Twoja przyczyna niepowodzeń, bo piszesz że nie chcesz mu zmieniac pieluch. Zmieniałabyś pieluchy dla np 50 latka? No chyba nie ale i tak takiego nie chcesz. Wiec sama wybrzydzasz, bo musi być rówieśnik w Twoim przypadku. Nie zmusze sie aby być z kobietą która mnie nie pociąga bo to najzwyczajniej nie ma sensu. Wole poczekać, może spotkam nie księżniczke modelkę ale normalną dziewczynę z kobiecą urodą, a nie urodą kaszalota czy myszołapki.