Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

Nie uciekają.czy ty wiesz co to dobry seks? To akceptacja CAŁeGO ciała partnerki.I pieszczenie wszystkiego, nie ważne czy idealne czy nie.Facetom się wydaje , że włożyć i wyjąć to już cały sukces.A tak na prawdę dobry seks tonie p****l.Dobry seks to czułość, dotyk, pieszczoty.A nie rąbanka.

Wydaje mi się, że u mężczyzn dużo ważniejszy jest gruby portfel, a nie uroda. Co innego u kobiet- uroda jest ich najważniejszym atutem.

Gość słabsza genetycznie
,,Wydaje mi się, że u mężczyzn dużo ważniejszy jest gruby portfel" - to chyba dla waszych ulubienic - króliczków plej-boja.

Gość Przystojny z klasą
U tych pięknych nawet obiektywnie przystojny będzie niewystarczający. Ile razy dostałem kosza od takich laleczek tylko za to że wg nich za mało zarabiam(a wcale tak nie jest), czy coś tam innego zawsze wynajdywały. Takie panny będą same bo im nic nigdy nie będzie odpowiadać.

Gość gość
słabsza, to jak mój króliczku? zgodzisz się na przelotny romansik? dobrze ci zrobi, od razu poczujesz się 100% kobietą :)

Gość słabsza genetycznie
,,słabsza, to jak mój króliczku? zgodzisz się na przelotny romansik? dobrze ci zrobi, od razu poczujesz się 100% kobietą" - tiaaaa

Gość gość
po takiej przygodzie będziesz mogła zmienić nick ze słabsza na silniejsza :)

Gość słabsza genetycznie
,,po takiej przygodzie będziesz mogła zmienić nick ze słabsza na silniejsza" - Racja, jak te wszystkie wirusy, bakterie i grzyby mnie nie zabiją, to mnie wzmocnią.

Gość gość
nie jestem roochaczem to się nie masz co martwić :)

Gość słabsza genetycznie
,,nie jestem roochaczem to się nie masz co martwić" - ale wiesz, co i jak czy będziesz potrzebował szczegółowych instrukcji?

Gość gość
wiem co i jak :)

",,Wydaje mi się, że u mężczyzn dużo ważniejszy jest gruby portfel" - to chyba dla waszych ulubienic - króliczków plej-boja." Wystarczy sobie chwilę poczytać kafeterię dział związki, by zauważyć, że jednak portfel to podstawa. Już Maryla Rodowicz śpiewała "bo to co nas podnieca to się nazywa kasa". Nie wiem czemu tak się przed tym bronicie kobiety, skoro wszyscy wiedzą jak jest?

Gość słabsza genetycznie
Pomyliły Ci się nazwy, Kotku, to się nie nazywa portfel.

Gość gość
słabsza jak sobie chcesz, chciałem dobrze. ale przeczysz sama sobie - narzekasz na facetów że cię odrzucają a sama odrzucasz propozycje

Gość słabsza genetycznie
Nawet się nie widzieliśmy i pewnie jesteśmy z różnych województw. Poza tym bez przesady, jakbym się zaanonsowała na jakimś seksportaliku, to pewnie chętni na jednorazówkę, by się znaleźli. Tak jak to określiła czterdziecha: tzw. dwusówy, w dodatku pewnie z rozmaitymi zarazami w pakiecie.

Gość słabsza genetycznie
*dwusuwy, późno już :P

Gość gość
nie dwusuw bo jestem zaangażowanym kochankiem i nie mam zadnej zarazy bo nie ****** czego popadnie :) wolisz byc ze swoja forumową koleżanką w komitywie antyfacetowej, zamiast znaleźć to na co tak narzekasz a po co mieliśmy się widzieć, podobno panie z tego topiku nie patrzą na wygląd i krytykują tych co patrzą ja ciebie nie proszę o zdjęcie anie nie muszę cie widzieć przed spotkaniem :) no cóż, twoja strata

Gość słabsza genetycznie
Poza tym co to za propozycja skoro mnie nie widziałeś? A może jestem znudzonym bezrobotnym 50-latkiem z brzuchem do kolan i mocnym fullem w łapie i śmieję się z was wszystkich? :D

Widać, że oboje jesteście siebie warci :) Gość, co umówi się z każdą i niepotrzebne mu zdjęcie oraz panna, która sama nie wie czego chce. Jest tu pełno topików typu "Mój facet jest kochany ale biedny- co robić" i pod nimi tysiąc odpowiedzi w stylu "miłością dzieci nie wykarmisz".

Gość gość
ehh za bardzo ufam kobietom

Gość gość
propozycja to propozycja - jasna, stanowcza :) czy z niej skorzystasz zalezy od ciebie

Gość słabsza genetycznie
,,miłością dzieci nie wykarmisz"- a to nie jest prawda? Ja tam dziecioków miec nie chcę, więc spokojnie mogłabym być z biedakiem, za innych się nie wypowiadam. Ja wcale nie mówiłam, że nie patrze na wygląd. Tak to się nie da. Pisałam, że mam dość szeroki zakres tolerancji, ale facet powinien mi się choć ciutkę podobać.

Gość gość
na pewno bym się zmieścił w tym zakresie :) bo jestem przystojnym przeciętniakiem

Gość gość
a z jakiego jesteś woj. tak w ogóle?

,,miłością dzieci nie wykarmisz"- a to nie jest prawda? Prawda, dokładnie o tym napisałem o godzinie 1:10, najpierw do tego się czepiasz, a potem nieświadomie przyznajesz mi rację. Zabawne.

Gość Zboczuszek ZS
''facet powinien mi się choć ciutkę podobać.'' O proszę. :D Panie feministki zaczynają mieć roszczeniowe postawy. :D

Gość słabsza genetycznie
Dzieciaki kosztują. Naprawdę nie pojmują człowieku o co Ci biega. Ja NIE CHCĘ MIEĆ DZIECIAKÓW.

Gość słabsza genetycznie
,,Panie feministki zaczynają mieć roszczeniowe postawy." - no bo jak to tak, zeby facet podobał się kobiecie, co nie? :D No bo jak to tak, żeby po zapłodnieniu kobiety dokładał się do kosztów utrzymania progenitury? No granda, po prostu granda. :)

Gość słabsza genetycznie
Gdybym chciała mieć dzieciaki, a nie byłabym przy tym dziedziczką fortuny, tudzież celebrytką, tudzież super byznes łoman, to chyba wolałabym zeby facet, był w stanie dołożyć się na pampersa czy tam innego bobofruta dla bachorka.