Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

Gość Zboczuszek ZS
Zastanawia mnie panno słaba jaki powinien być ten facet aby Ci się spodobał? :D -wysoki? -umiesniony? -z ładną buźką? -dużym penisem? Jaki ma być? Zważając na to że ogromnie się obruszałaś że faceci mają wymagania to tera nagle sama zaczynasz je mieć :D Ciekawe, ciekawe... :D hipokryzja pomału się wyłania

Gość słabsza genetycznie
A wiecie dlaczego? Ano dlatego, bo dzieciak to w połowie dzieło faceta. Tak czy nie? Oczywiście wszystko, do czasu. Chromosom Y ponoć sukcesywnie zanika, hie hie.

Gość bbbbbbbbbbbbbb
Ręce opadły mi z hukiem, ide czytać Biblie! Albo może lepiej Koran bo to bardziej w temacie:)

Gość słabsza genetycznie
Ten cały Dave wytrącił mnie z rytmu. Zaczął pierdzielić o jakichś pieniądzach, dzieciach, to mu wygarnęłam i tyle.

Gość Zboczuszek ZS
Hahaha no i wyszło szydło z worka :D Setki stron o tym że faceci to dupki bo patrzą na wygląd a tu okazuje się że te panie co tak krytykowały wcale nie są lepsze :D

Gość słabsza genetycznie
,,-wysoki? -umiesniony? -z ładną buźką? -dużym penisem?" - taki to mógłby być ten facet-robot na baterie. A facet z krwi i kości powinien byc... Facetem z krwi i kości. :)

Gość słabsza genetycznie
Ja w przeciwieństwie do wielu z was nie wymagam by facet jednocześnie spełniał ch*j wie ile wymogów. Jak ma dajmy na to ładną buźkę i do tego jest szczupły, niski, to ok. Tylko, że ja takiemu w życiu się nie spodobam, bo będzie się przy mnie, solidnie zbudowanej babie, źle czuł.

Gość Zboczuszek ZS
Przed chwilą pisałaś że musi Ci się podobać więc przestań teraz kłamać że nie chodziło Ci o wygląd :D Wiesz co? Jesteś hipokrytką, bo tak naskoczyłaś na tych co pisali o tym że uroda w kobiecie jest ważna a sama od faceta wymagasz tego samego.

przy tym wygarnięciu zrobiłaś z siebie idiotkę z poglądami jak chorągiewka :) przynajmniej nicka sobie dobrze dobrałaś i fajnie, że nie chcesz przedłużać tego słabego czynnika na następne pokolenia.

Gość Zboczuszek ZS
''Jak ma dajmy na to ładną buźkę i do tego jest szczupły, niski, to ok'' No proszę, ładna buźka i szczupła sylwetka to wymogi :D czyli jednak masz wymagania :D A jakby miał gorszą buźkę i był grubszy to byś go zaakceptowała? Ale co ja się pytam... pewnie nie :D

Gość słabsza genetycznie
Jaką k***a hipokrytką? Hipokrytą jest brzydal, który ładnej kobiecie wypomina, że nie ma biustu jak Pam Anderson. A z takowym miałam do czynienia. Nawet jego własna ciotka przy mnie powiedziała, że jest brzydki i skąd taką ładną dziewczynę wytrzasnął.

Gość gość
słabsza ja jestem wysoki i mam dużego penisa więc..? :)

Gość słabsza genetycznie
,,A jakby miał gorszą buźkę i był grubszy to byś go zaakceptowała?" - wręcz bym preferowała grubszego. Byle nie było tak, że on żre co popadnie i tyje, a ode mnie wymaga życiu na listku sałaty.

Gość Zboczuszek ZS
Jesteś hipokrytką, w dodatku wyjątkowo bezczelną bo co drugi Twój post jak nie lepiej był o krytykowaniu facetów za to że u kobiet patrzą na wygląd. Podczas gdy ty sama robisz dokładnie to samo. Jesteś jak pies ogrodnika, sam nie weźmie to i drugiemu nie da :) Pisałaś o takich facetach że to dupki jak zatem nazwiesz siebie?

Gość słabsza genetycznie
Marzę o facecie na podobnym do mojego poziomie atrakcyjności. Optymalnie jakby w miarę podobał mi się z twarzy, sylwetka dowolna (byle nie SKRAJNIE otyła), wzrost dowolny (no powiedzmy od 165 cm wzwyż).

Gość bbbbbbbbbbbbbb
A dla mnie facet powinien być starszy ode mnie, wyższy ode mnie i mądrzejszy ode mnie. Jeśli już jakimś cudem taki się znajdzie, reszta jest kwestią chemii. Dodam, że nie mam 2 metrów ani 100 lat. po co za bardzo komplikować:)

Gość słabsza genetycznie
Jeżeli odebrałeś tak moje posty, to oznacza że jesteś kolejnym facetem na kafe który ma dość poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Gość słabsza genetycznie
Patrzę na wygląd, ale nie mam wymagań z kosmosu i nie chcę kogoś kto jest bardziej atrakcyjny ode mnie. K****, czy ja piszę po chińsku?

Gość Zboczuszek ZS
''Marzę o facecie na podobnym do mojego poziomie atrakcyjności. Optymalnie jakby w miarę podobał mi się z twarzy, sylwetka dowolna (byle nie SKRAJNIE otyła), wzrost dowolny (no powiedzmy od 165 cm wzwyż).'' Czyli po prostu musi mieć ładną buźkę pustaku. Jechałaś po gościach co pisali że chcą dziewczynę o twarzy modelki a sama to co? Nie związałabyś się z facetem z niewyjściową twarzą :) Kolejna obluda kafeterianek rozwikłana... :D

Gość słabsza genetycznie
,,Nie związałabyś się z facetem z niewyjściową twarzą" - i tu się mylisz. Napisałam, że OPTYMALNIE by było, gdyby atrakcyjnym elementem była właśnie twarz.

Gość gość
słabsza mi się zdaje że mam twarz w porządku, do tego jestem wysoki i mam dużego penisa, może się jednak dasz przekonać?

Gość słabsza genetycznie
,,słabsza mi się zdaje że mam twarz w porządku, do tego jestem wysoki i mam dużego penisa, może się jednak dasz przekonać?" - a coś Ty taki idealny? Nie pasujemy do siebie. :P

Gość gość
I kobiety nie patrzą na wygląd :D Jesteś kolejnym tego przykładem, Ty akurat chcesz faceta o mordzie gogusia. Inne chcą kupy mięśni... Dosyć tej obłudy, zamknijcie ten temat bo to jest nie w porządku żeby głupie kwoki atakowały mężczyzn za wymagania co do urody a same były milion razy gorsze od tychże facetów. Nie jesteś warta dyskusji i mojego czasu. :o

Gość gość
'' a coś Ty taki idealny? Nie pasujemy do siebie.'' skąd możesz to wiedzieć? przecież mnie nie widziałaś? idealny? piszę jak jest

Gość słabsza genetycznie
Marzę o brzydkim otyłym karle, dla którego zrobię sobie wielkie cyce i będę się głodzić i ćwiczyć na siłce do utraty tchu. Lepiej?

Gość Zboczuszek ZS
I kolejny tego przykład - facet zarywa a ta go zlewa, a tak płacze ze faceci jej nie chcą. To kolejny przykład kłamstwa, gdyby Ci zależało to byś nie rzucała tu chłodem tylko wykazała zainteresowanie. Może cierpisz na schizofrenie?

Gość słabsza genetycznie
a Ty bezimienny podrywaczu, zapewne chcesz mnie skompromitować.

Gość słabsza genetycznie
Jestem nieufna, bo nieraz wykazałam sie ufnością a raczej naiwnością i źle na tym wyszłam.

Gość gość
ty masz jakiś kompleks na punkcie tych cycków co ci kiedyś jakiś facet z gębą amanta powiedział ze są za małe. pisałem tyle razy że akceptuje to , ze nawet lubie takie mniejsze a ty nic

Gość gość
skompromitować? chciałem się tobą umówić tylko ale widzę że to nie ma sensu i nie jest warte tyle zachodu, bo masz jakieś urojenia i kompleksy na punkcie swoich piersi. co z tego ze napisalem ze takie lubie, ty i tak cały czas tylko o cyckach i cyckach