Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

Gość słabsza genetycznie
To daj namiar na siebie, publicznie nie będziemy takich spraw roztrząsać.

Gość słabsza genetycznie
Nie wyświetla się mój post...

Gość gość
napisz na uroczy122@o2.pl

Gość słabsza genetycznie
Ekhm

Gość gość
już odpisałem ;)

Niestety musiałam iść spać i zostawiłam Słąbszą na pastwę .... Czy każda kobieta, która nie chce być barbie i ma własne zdanie to feministka? Chłopcy tak mało jesteście dać, a wymagania macie kosmiczne...

Gość tralalilalila
Nie przejmujmy sie zdaniem doslownie kazdego kto tu pisze..... :-P

Gość gość
uroczy122 co za login trzymajcie mnie... to już lepiej koniotrzep lub coś w ten deseń

Gość Baby barbie
O co tyle krzyku.?Autor chciałby się związać z kimś ,kto go fizycznie pociąga.Ciekawe ilu z was poszłoby do łóżka z osoba,która jest dla niego nie atrakcyjna fizycznie?Pewnie nikt.Inna sprawa,ze sam wygląd to za malo aby związek był udany.Idealnie jest jak te dwie rzeczy wystepują równocześnie. Ważne,aby jakś osoba była atrakcyjna dla nas a nie koniecznie dla otoczenia.A charakter nie ma nich wspólnego z wygladem,.Znam wartościowych brzydali i pięknych o super wnętrzu.Znam tez pieknisiów paskudnym charakterze,jak i brzydali na ktorychnspojżeć nawet nie warto,taki odpychający maja charakter. A naskakiwanie na autora jest bezsensu.Ma takie zdanie i juz.Pretensje d garbatego ,bo ma dzieci proste.Jeden woli blondynki a drugi brunetki.I obydwaj mają do tego prawo.

Gość gość
Ciekawe ilu z was poszłoby do łóżka z osoba,która jest dla niego nie atrakcyjna fizycznie? No, tego oczekiwało ode mnie co najmniej kilku desperatów.

Gość Baby barbie
No właśnie o tym mowa.To się odnosi zarówno do kobiet jak i mężczyzn.

Drogię dziecię, owszem , kazdy ma prawo.Tylko niestety, zainteresowania i kryteria panów znacznie odbiegają od przeciętności. Później tacy osobnicy wypisują na forach, że wszystkie kobiety to kwy i materialistki.To taka patologiczna grupa facetów z którymi mamy do czynienia na co dzień - buce, chamy, sfrustrowane buraki, które nie szanują żadnej kobiety.i żadnej nie traktują jak człowieka.To potencjalna grupa g****icieli , molestatorów i dewiantów - Bo człowiek to istota społeczna.A bycie z kimś jest naturalną potrzebą ludzką. NIC bym nie miała do wielbicieli barbie, gdyby normalnie funkcjonowali.

Gość gość
przylezie taka stara spasiona świnia z bękartem w pakiecie i żali się, że mężczyźni nie konkurują w zabiegach o jej wzgledy i nie wdają się w śmiertelne pojedynki. Żal do psa, że wybera kiełbasę i nie chce gryźć kija.

Gość Baby barbie
Czterdziecha-----a ty byś poszła do łóżka z osobą,która cie kompletnie nie pociąga fizycznie a nawet jest dla ciebie odpychając a?Poszłabyś?

I jeszcze jedno - żeby wymagać trzeba też coś sobą reprezentować. Najlepiej usiąść i narzekać.Zrobić operację plastyczną, zadbać o siebie, wyćwiczyć mięsnie, zainwestowac w ciuchy, fryzjera, wizażyste.Tylko kobiety mają wyglądać.jak się chce Barbie to trza się zrobic na Kena.albo spuścić z tonu.

Gość Baby barbie
Czterdziecha-----a ty byś poszła do łóżka z osobą,która cie kompletnie nie pociąga fizycznie a nawet jest dla ciebie odpychając a?Poszłabyś? Każdy ma prawo do własnego wyboru.Jeden będzie chciał 180 cm ,dlugonogiej szatynki,a inny preferuje urodowo pulchne rude pieguski,I obydwoje maja do tego prawo. To jak,poszlabys do łóżka z facetem,którego osobiście uważasz dla siebie za nieatrakcyjnego seksualnie?

Widzisz dla mnie odpychający i nieatrakcyjny jest może 5% wycinek męskiej populacji.Nie poszłabym do łózka z fleją, higienicznym abnegatem i facetem totalnie zaniedbanym. A propos spasionej świni, to nie ma ona ambicji jak widać sypiać z Bradem Pittem. Nie rozmawiamy o tym, ze nie mamy wymagań - ma je każdy.ale niektórzy mają wymagania w normie i nie oczekują, że polecą na nich modele.

Gość gość
"To taka patologiczna grupa facetów z którymi mamy do czynienia na co dzień - buce, chamy, sfrustrowane buraki, które nie szanują żadnej kobiety.i żadnej nie traktują jak człowieka.To potencjalna grupa g****icieli , molestatorów i dewiantów - " x Współczuję ci tak traumatycznych doświadczeń, bo ja jako kobieta nie spotykam takich mężczyzn. Są ludzie, którym brakuje dobrych manier, ale dotyczy to obu płci i nie sądzę, żeby byli dewiantami i g****icielami.

Gość Baby barbie
No ti sobie sama odpowiedziałaś.I jakie to są ' normalne wymagania'?

Dziecinko, nie ważne czy to brunetka, czy blondynka, pulchna czy chuda.Ona ma byc atrakcyjna, zrobiona, wylaszczona i tak na prawdę jest to ta sama liga.Żaden facet z tu obecnych nie bedzie z przeciętną czy brzydką.

Gość ggguest
09.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość "To taka patologiczna grupa facetów z którymi mamy do czynienia na co dzień - buce, chamy, sfrustrowane buraki, które nie szanują żadnej kobiety.i żadnej nie traktują jak człowieka.To potencjalna grupa g****icieli , molestatorów i dewiantów - " x Współczuję ci tak traumatycznych doświadczeń, bo ja jako kobieta nie spotykam takich mężczyzn. Są ludzie, którym brakuje dobrych manier, ale dotyczy to obu płci i nie sądzę, żeby byli dewiantami i g****icielami. Brzyduli faceci dobrze nie traktują choć przy innych laskach mogą być świetni i święci, tylko dlatego że ładna.

Gość ggguest
Dla mnie nie atrakcyjna kobieta to mająca zwały tłuszczu i nie dbająca o siebie, z taką wstyd się pokazywać gdziekolwiek chyba że człowiek chce się wstydu najeść :)

Gość ggguest
Czterdziecha co ma pecha - frustraci do związków się nie nadają tak samo jak sfrustrowane kobiety.

Gość Baby barbie
A to ty znasz wszystkich facetów ze się tak za nich wypowiadasz? Mają prawo chcieć ładnej i zadanej,tak jak ty chcesz zadbanego i niezapuszczonego. Najpierw mówisz,ze wszyscy faceci są beznadziejnie a potem stwierdzasz,że może 5% z nich cie odrzuca.Jesteś nie konsekwentna i nie myślisz logicznie.

Gość gość
czterdziecha to sfrustrowana stara baba, której nikt nie chce. Ona to z pewnością mogłaby zgw/ałcić faceta, zeby dać upust swojej chuci.

Gość gość
To prawda. I nie ma co psuć pięknej kobiecie prestiżu i potomstwa.

Gość gość
Baby znam znaczny procent facetów.Z racji wieku i poszukiwań.i wiem czego oczekują.WSTYD TO SIĘ POKAZAC Z ALKOHOLICZKĄ, PROSTYTUTKĄ I IDIOTKĄ..A jakoś z tymi ostatnimi panowie się nie wstydzą pokazywać.A szkoda.

Gość ggguest
"09.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Baby znam znaczny procent facetów.Z racji wieku i poszukiwań.i wiem czego oczekują.WSTYD TO SIĘ POKAZAC Z ALKOHOLICZKĄ, PROSTYTUTKĄ I IDIOTKĄ..A jakoś z tymi ostatnimi panowie się nie wstydzą pokazywać.A szkoda." CO SIĘ DZIWISZ? uważasz że któremuś facetowi było by miło jak by za plecami gadali co ma za obleśną kobietę? o tym jaka jest że pije że jest tępa itd. tego nie widać.