Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

Gość gość
Do prawdziwego autorra-----nie rozmawiajń z czterdziecha.Zerknij na jej topik na dziale Po Rozwodzie czy cos w ten deseń .Topik ma tytuł Dlaczego kobiety po 40 sa przezroczyste.Czterdziecha to troll który latami troluje w necie w kółko na jeden temat.Nie warto się nią zajmować.Szkoda czasu.Troluje,pluje jadem i obraża ludzi gdy ktoś się z nią nie zgadza.Mitomanka i klamczucha.Tyle w tym temacie.

Autorze - ale ta twoja przeciętność to piękno.Jeszcze nie pojełeś? A dlaczego wylewam swoje frustracje - bo spotkałam takich księciuniów jak ty.TOBIE SIĘ JEDYNIE PIEKNE KOBIETY BĘDĄ PODOBAĆ JEŚLI MAŁA NADWAGA CZY NIEZBYT ŁADNA TWARZ TO JUŻ WADA.

Poczytaj topik - ze szczególnym uwzględnieniem óżowych pazurków, autorko ty kretynko i tym podobnych.TO WŁAŚNIE GOŚĆ POWYŻEJ.Wierny fan , który łazi za mną do każdego wątku i wypomina jakie brednie. Uroki forum bez konieczności logowania i administracji. STALKER PO PROSTU.

Gość Prawdziwy autor
"2014-04-10 09:11:54 [zgłoś do usunięcia] Czterdziecha co ma pecha Autorze - ale ta twoja przeciętność to piękno.Jeszcze nie pojełeś? A dlaczego wylewam swoje frustracje - bo spotkałam takich księciuniów jak ty.TOBIE SIĘ JEDYNIE PIEKNE KOBIETY BĘDĄ PODOBAĆ JEŚLI MAŁA NADWAGA CZY NIEZBYT ŁADNA TWARZ TO JUŻ WADA." Nie prawda przecież pisałem że chciałem z nimi być, w jednej byłem mocno zauroczony chyba ją kochałem :(, znaliśmy się jako przyjaciele i bardzo lubiła ze mną rozmawiać niestety tylko rozmawiać... potem się wycofałem z tej przyjaźni bo mnie to raniło nawet nie wiesz jak bardzo, nie znasz mnie nie oceniaj mnie nie napisałem tu nawet 1 procenta jak wyglądały moje znajomości z kobietami, ale najlepiej mnie obrażać i zrównać z ziemią jak bym był najgorszym gnojem, snobem, chamem, prostakiem.

Gość Raspberry swirl
Te kobiety bardzo źle Cię potraktowały Prawdziwy Autorze :( Nikt na to nie zasługuje. Ciebie twoi "partnerzy" też Czterdziecho :( Ludzie bywają okrutni niezależnie od płci.

Gość Prawdziwy autor
Raspberry swirl takie życie niestety, jedni mają lepiej inni gorzej ale wolę być brzydki niż urodzić się ze ślepotą albo bez ręki.

Gość Raspberry swirl
W sumie masz rację Prawdziwy Autorze, nie samymi związkami człowiek żyje :)

A czym żyje? Młodzi jesteście... Wiecie jak jest w wieku lat 40? Pozostaje praca chyba.Pasje zaczynają nudzić - chyba, że ktoś ma prawdziwy talent.Rodzice umierają.Przyjaciele mają rodziny i mogą wykroić odrobinkę czasu.W weekendy siedzicie w domu i pies z kulawą nogą do was nie zadzwoni.Nie macie się z kim cieszyć z sukcesów, nikt was nie pocieszy nie przytuli jak będziecie mieli doła.Ja mam dziecko.Ale moje koleżanki samotne cała miłość przelały na koty lub inne zwierzaki.Zdziwaczały, są nudne, zmanierowane i nic je nie cieszy. Nie ma nic ważniejszego od związków.

Gość gość
''Nie ma nic ważniejszego od związków.'' Nieprawda. Najważniejsze jest zdrowie, potem wiara w samego siebie, a na trzecim miejscu miłość. A związki nie zawsze oznaczają miłość jak wiemy.

Gość gość
człowieku wyłącz kafeterię, włącz rozmowy w toku jak tacy nieudacznicy jak są tam znajduja panny to ty też znajdziesz :)

Gość tralalilalila
Zdrowie zeby moc kochac. Milosc rozumiana absolutnie. :-)

Gość słabsza genetycznie
Ludzie są prymitywni niezależnie od płci. Odnoszę jednak wrażenie, że stopień zezwierzęcenia jest w dalszym ciągu wyższy u płci męskiej. Ale ale... Oni mają społeczne przyzwolenie, żeby to manifestować. Kobiety przez długi czas takiej możliwości nie miały, ich zwierzęce instynkty były przez lata tłamszone. I rzeczywiście, da się zauważyć że animalizm kobiet znajduje coraz szersze ujście ze względu na większe niż dawniej przyzwolenie. Nie uważam wcale, że to takie dobre. Dobre by było gdyby ludzie starali się być jak najbardziej ludzkimi, a nie zwierzaczkami, którym ładna buźka czy ponętne ciałko przesłania realne ludzkie wartości.

Ten męski zwierzaczek przejawia się choćby w stwierdzeniu "mężczyźni to wzrokowcy". Masz rację Słaba teraz damskie zwierzaczki wyszły zza krat.Większość młodych i nie tylko osób kieruje się w życiu zasadą "bo ja tak chcę".Zepsucie i niemoralność zawsze były, ale teraz jest era wszechobecnego egoizmu.Bo ja, bo mnie, bo mam prawo,. bo potrzebuję.Drugi człowiek to tylko narzędzie , żebym mógł się zrealizować... Za moment będzie normalnym, że to matki będą zostawiać dzieci , bo te ograniczają w szukaniu szczęścia.Bo to obowiązki i wyrzeczenia.Nie podoba mi się ten świat...boję się starości wśród ludzi, którzy będą mieć coraz mniej empatii i dobroci.

''Nie ma nic ważniejszego od związków.'' Nieprawda. Najważniejsze jest zdrowie, potem wiara w samego siebie, a na trzecim miejscu miłość. A związki nie zawsze oznaczają miłość jak wiemy. Zdrowie owszem ważne.Ale samotność jest jak choro Wiara w samego siebie -trudno ją mieć w wieku lat 44 i będąc dla każdego faceta babą niewartą spojrzenia.

Gość słabsza genetycznie
Ja doszłam do wniosku, że zdecydowanie nie warto dożywać starości. Zwłaszcza będąc kobietą.

Gość gość
- Ożeniłeś się ze mną z miłości? - Tak, przecież jesteś gruba i brzydka. Ktoś tu powiedział że: " lepiej być samemu niż z kobietą która nie pociąga fizycznie" ... g***o prawda, człowiek jest stworzeniem stadnym i nikomu nie życzę aby był sam.

Gość w lesie obok metropolii
faceci takie zwierzaczki ale bez ich zainteresowania nie potraficie żyć i czujecie się bezwartościowe :) piszę to jako kobieta

Gość słabsza genetycznie
,,faceci takie zwierzaczki ale bez ich zainteresowania nie potraficie żyć i czujecie się bezwartościowe " - bo my wszyscy jesteśmy zwierzaczkami, taka prawda.

Gość słabsza genetycznie
Się odezwał, forumowey mędrzec. :P

Każda praw kobieta przestanie pociągać fizycznie kiedyś.Warto więc by miała coś jeszcze.Niestety faceci ,tą chwilę motylków przedkładają nad całe życie. Nie czuję się bezwartościowa - czuję się nieatrakcyjna fizycznie.A to dwie rózne bajki. Prawiczku bez wiary - jakie trolle - mówisz o sobie, czy koleżance trollówie co to wpada na to forum zemocjonującymi wiadomościami , że jestem asterką, Bradem Pittem i Woodym Allenem. Jestem tym za kogo się podaję 40 letnią kobietą po pzejściach.

Gość słabsza genetycznie
O motylkach lepiej nie pisać, bo zaraz pojawią się panowie, którzy stwierdzą że wszystkie kobiety lecą tylko na przystojniaków i bad boy'ów...

Gość w lesie obok metropolii
mnie tam podniecają tylko bad boye :D

"Niestety faceci ,tą chwilę motylków przedkładają nad całe życie." x Z całą pewnością. Związki nie istnieją, chyba ze dla pięknych kobiet. Pozostałe sa samotne. :D

Gość gość
Trele- morele.

Gość do slabsza genetycznie
no ale mialas chlopakow, wiec jakies powodzenie masz

Gość słabsza genetycznie
,,no ale mialas chlopakow, wiec jakies powodzenie masz" - co z tego, liczy się efekt, a jest on taki, że aktualnie nie ma u mojego boku kochającego faceta. Nikomu na mnie nie zależy.